Actualitate

O tragedie petrecută în județul Cluj, inclusă în topul celor mai grave accidente din 2021

Accidentul de la Urișor, petrecut în luna august, a fost introdus în topul celor mai grave accidente din 2021.

O tragedie petrecută în județul Cluj, inclusă în topul celor mai grave accidente din 2021 O tragedie petrecută în județul Cluj, inclusă în topul celor mai grave accidente din 2021

Unul dintre cele mai grave accidente din 2021 s-a petrecut în localitatea Urișor, comuna Cășeiu, județul Cluj.  Un microbuz care transporta 9 pasageri a fost lovit atunci de un tren, iar în urma impactului și-au pierdut viața o fetiță de 13 ani și mama ei de 40 de ani. Tragedia de la Urișor a fost inclusă în topul celor mai grave accidente din 2021, într-o anchetă realizată de Știrile ProTV.

În microbuz se aflau 10 persoane, dintre care nouă au fost rănite, singurul nevătămat fiind șoferul. Șase persoane au fost transportate la spital, iar una a primit îngrijiri medicale la fața locului.


Tragedia petrecută în luna august a adus bucurie pentru alte familii, după ce aparținătorii fetiței de 13 ani au decis ca organele ei să fie donate. Medicii specialiști au preluat ficatul, rinichii, cordul, plămânii și țesuturi osoase.

CITEȘTE ȘI:

O fetiță de 13 ani, în stare gravă după accidentul de tren de la Urișor, a murit la spital în Cluj

O femeie, victimă în microbuz lovit de tren la Urișor, a MURIT la SPITAL! Fiica ei, în STARE GRAVĂ

Ultimele Stiri
abonare newsletter