Administrație

Campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice, în Cluj-Napoca: „Se va colecta orice aparat care se conectează la priză sau funcționează pe baterii”

Miercuri, 5 iunie, va avea loc o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor în municipiul Cluj-Napoca.

Campanie de colectare deșeuri electrice în municipiul Cluj-Napoca/ Foto: The Green Project - Facebook Campanie de colectare deșeuri electrice în municipiul Cluj-Napoca/ Foto: The Green Project - Facebook

 

 


Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu operatorul autorizat The Green Project invită clujenii să se implice activ în cadrul campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice (DEEE) pentru a marca Ziua Mondială a Mediului, miercuri, 5 iunie, prin colectarea selectivă și responsabilă a aparatelor electrice vechi, nefolositoare.

Campania se desfășoară în perioada 5 iunie – 5 iulie 2024 și are 2 componente importante:


1. Colectarea de la domiciliu – pe întreaga perioadă a campaniei prin SERVICIUL PERMANENT DE COLECTARE adresat cetățenilor, dar și firmelor și instituțiilor publice deopotrivă, pentru aparatele mari, voluminoase sau pentru cantitatea minimă de 25 kg. Programări se pot face apelând numărul de call center 0744 781 781 (de luni până vineri, în intervalul 09:00 – 17:00) sau completând formularul de comandă de AICI.

2. Colectarea aparatelor mici la ECO BOX-urile amplasate în principalele piețe agroalimentare din Cluj-Napoca, în intervalul de funcționare al piețelor, pe întreaga perioadă a campaniei:
- Piața Flora
- Piața Zorilor
- Piața Ira
- Piața Hermes
- Piața Grigorescu


„Se va colecta orice aparat care se conectează la priză sau funcționează pe baterii”, au transmis organizatorii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujul va genera energie „verde” din deșeuri! Alin Tișe, președintele CJ Cluj: „Este un obiectiv îndrăzneț”

Un centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar se va construi în Cluj-Napoca. A fost semnat contractul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter