Administrație

Boc este optimist în legătură cu dezvoltarea infrastructurii rutiere: „Din Baciu, Florești sau Gilău să ajungi oriunde în Cluj în 20-25 de minute”

Emil Boc se arată optimist în legătură cu dezvoltarea infrastructurii rutiere, declarând că investițiile de acum vor contribui la deplasarea oamenilor din Baciu, Florești sau Gilău în orice parte a Clujului în doar 20-25 de minute.

Boc este optimist în legătură cu dezvoltarea infrastructurii rutiere | Foto: Emil Boc - Facebook Boc este optimist în legătură cu dezvoltarea infrastructurii rutiere | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat în cadrul unui interviu că marile proiecte de infrastructură rutieră de la ora actuală sunt foarte importante pentru dezvoltarea integrată a zonei metropolitane a Clujului. 

 


Într-o notă optimistă, Boc a declarat că metroul, trenul metropolitan și centura metropolitană vor contribui semnificativ la dezvoltarea integrată a zonei metropolitane a municipiului, iar locuitorii acestei zone vor putea să ajungă în orice parte a Clujului în doar 20-25 de minute. 

De asemenea, edilul se declară conștient de faptul că nu toată lumea poate locui în Cluj-Napoca, dar aceste trei mari obiective vor facilita transportul locuitorilor zonei metropolitane și vor face ca centrul orașului să fie accesibil în doar 20-25 de minute. 


„Dezvoltăm proiecte care să permită întregii zone metropolitane să crească. Nu va putea toată lumea să trăiască în municipiu, dar să vii în 20 de minute din Jucu, Apahida, Bonțida cu trenul metropolitan și să ajungi în Cluj ca și cum ai ajunge dintr-un cartier al Clujului. Facem centura metropolitană la fel, din Baciu, Florești sau Gilău să ajungi oriunde în Cluj în 20-25 de minute. Facem metroul ca în 20 de minute să ajungi din Florești până la Podul IRA.”, a declarat Emil Boc la un post de radio local. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cine va câștiga finala Euro 2024? Emil Boc: „Este foarte greu să bați Spania, e aproape imposibil!”

Emil Boc, vizită pe șantierul Park&Ride-ului de la Aeroport: „Diminuăm aglomerația și poluarea din oraș”. Lucrări de acces pe strada Traian Vuia.

abonare newsletter