Actualitate

Cine va câștiga finala Euro 2024? Emil Boc: „Este foarte greu să bați Spania, e aproape imposibil!”

Finala Euro 2024 se va juca duminică, 14 iulie, între Spania și Anglia. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, consideră că Spania va câștiga campionatul european de fotbal, chiar dacă meciul final va fi unul dificil.

Emil Boc, despre finala EURO 2024: „Este foarte greu să bați Spania”|Foto: Echipa națională de fotbal a României Facebook.com Emil Boc, despre finala EURO 2024: „Este foarte greu să bați Spania”|Foto: Echipa națională de fotbal a României Facebook.com

 

 


Prezent la un post de radio local, edilul a fost întrebat cine crede că ar câștiga Euro 2024

 


„Este foarte greu să bați Spania astăzi, e aproape imposibil! Nu știu cine poate să bată Spania în ziua de astăzi”, a declarat primarul Emil Boc. 

Acesta crede că echipa este foarte bine pregătită încât să câștige campionatul european și că orice echipă ar juca împotriva Spaniei ar fi foarte greu să o înfrângă. Singura echipă care ar putea să o înfrângă ar fi cineva doar de talia sa sau anumite accidente care pot avea loc în meciurile de fotbal.


Boc s-a declarat surprins și de jucătorul spaniol, Lamine Yamal, care a intrat deja în istoria campionatului fiind cel mai tânăr marcator de până acum.

Boc, mândru de echipa națională a României și de suporteri

Întrebat despre echipa națională, Emil Boc a vorbit cât de mulți suporteri au fost prezenți la Koln și Munchen și cât de bine au fost ei tratați în localurile, piețele și stadioanele germanice, ca și cum ar fi fost suporteri ai unor echipe deosebit de cunoscute. De asemenea, suporterii erau mândri că poartă tricoul echipei naționale. A spus și faptul că echipa națională a dat tot ce a avut mai bun și că au ajuns până în optimi, această realizare rămânând în istoria României „Jos pălăria tricorilor și echipei naționale!”


Articol realizat de Alina Petric

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

EURO 2024: Câți bani va încasa în total România în urma participării la Campionatul European de Fotbal

abonare newsletter