Administrație

Lucrări pe străzile Vântului şi Vânătorului. Peste 470 de metri liniari de ziduri de sprijin, finalizaţi.

Se desfăşoară lucrări pentru prevenirea alunecărilor de teren pe străzile Vântului şi Vânătorului din Cluj-Napoca.

Lucrări pe străzile Vântului şi Vânătorului. Au fost finalizaţi peste 470 de metri liniari de ziduri de sprijin. | Foto: Dan Ştefan Tarcea - Facebook Lucrări pe străzile Vântului şi Vânătorului. Au fost finalizaţi peste 470 de metri liniari de ziduri de sprijin. | Foto: Dan Ştefan Tarcea - Facebook

 

 


Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, a prezentat progresele lucrărilor pentru prevenirea alunecărilor de teren pe străzile Vântului şi Vânătorului.

Lucrări pe străzile Vântului şi Vânătorului | Foto: Dan Ştefan Tarcea - Facebook

El a precizat că au fost finalizaţi 474 metri liniari de ziduri de sprijin. 


Lucrări pe străzile Vântului şi Vânătorului | Foto: Dan Ştefan Tarcea - Facebook

„Au fost finalizaţi 474 de metri liniari de ziduri de sprijin, contribuind la creșterea stabilității și siguranței în zonă. Aceste structuri sunt esențiale pentru prevenirea alunecărilor de teren și asigură o infrastructură durabilă pe termen lung. Pe strada Vântului, zidurile executate pe o lungime de 197 de metri au fundaţiile adâncite la 2,05 metri şi o elevaţie de 2,10 metri, garantând stabilitate şi rezistenţă. Pe strada Vânătorului, au fost construiţi 277 metri de ziduri, incluzând pinteni la picior de taluz cu fundaţia adâncită la 1,20 metri şi o elevaţie de 1,80 metri, alături de ziduri cu fundaţii tip L adâncite la 2,05 metri şi elevaţie de 2,10 metri. Urmează execuţia a încă 313 metri liniari pentru finalizarea acestui proiect. Prin aceste eforturi, transformăm zona într-un loc mai sigur și mai accesibil, contribuind astfel la modernizarea comunității și la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor”, a anunţat Dan Tarcea. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zece străzi „de pământ” din cartierele Clujului vor fi asfaltate anul acesta

Lucrări mai scumpe pe mai multe străzi „de pământ” din cartierele Clujului

Mai mulți bani pentru asfaltarea drumurilor din cartierele Clujului. O stradă din Dâmbul Rotund va fi reabilitată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter