Administrație

Campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice, la Cluj-Napoca. Aparatele stricate, reciclate.

O nouă campanie de colectare gratuită a deşeurilor electrice, la Cluj-Napoca.

Campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice, la Cluj-Napoca | Foto: The Green Project - Facebook Campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice, la Cluj-Napoca | Foto: The Green Project - Facebook

 

 


Primăria Cluj-Napoca invită clujenii să se implice activ în cadrul campaniei de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electrocasnice (DEEE), cu ocazia Zilei Deşeului Electric 2024. 

 


Campania se desfăşoară până pe 1 noiembrie. Serviciul Permanent de Colectare a Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE) va prelua gratuit deşeurile electrice de la domiciliu sau sediile de firmă/instituție pe baza unei programări plasate prin:
- apel la 0744781781 de luni – vineri, între orele 9:00 - 17:00;
- completarea formularului de comandă 24/7

„Alăturați-vă vânătorii de deșeuri electrice – recuperați, reciclați și revitalizați!”

Ediţia din acest an a campaniei se desfăşoară sub sloganul „Alăturați-vă vânătorii de deșeuri electrice – recuperați, reciclați și revitalizați!”, concentrându-se pe electronicele nefolosite pe care cetățenii le depozitează în casele/birourile lor. 


„Deșeurile electrice reprezintă orice aparat cu mufă, cablu sau baterie, telefoane mobile, cabluri, chei USB, cititoare de carduri, console de jocuri și alte dispozitive. Aceste articole conțin materiale reciclabile, care ar putea căpăta o nouă viață. Ziua Internațională a Deșeului Electric este inițiativa WEEE Forum, o asociație internațională non-profit a organizațiilor colective ale producătorilor de echipamente electrice și electronice. Evenimentul reprezintă contextul pentru a atrage atenția consumatorilor asupra importanței colectării selective a aparatelor uzate, cu scopul de a spori reutilizarea, recuperarea și reciclarea lor”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujul va genera energie „verde” din deșeuri! Alin Tișe, președintele CJ Cluj: „Este un obiectiv îndrăzneț”

Compania de Apă „Someș” extinde producția de energie verde. Noi parcuri fotovoltaice în județul Cluj.

România are posibilitatea de a deveni exportator de energie verde pentru țările din Europa

Ultimele Stiri
abonare newsletter