Administrație

Emil Boc, mesaj la ultima ședință a Consiliului Local din mandatul 2020-2024: „Am consolidat statutul Clujului de orașul cu cea mai bună calitate a vieții”

În cadrul ședinței de Consiliu Local, primarul Emil Boc a vorbit despre mandatul 2020-2024.

În cadrul ședinței de Consiliu Local, primarul Emil Boc a vorbit despre mandatul 2020-2024 | Foto: Emil Boc-Facebook În cadrul ședinței de Consiliu Local, primarul Emil Boc a vorbit despre mandatul 2020-2024 | Foto: Emil Boc-Facebook

 

 


Marți, 22 octombrie, a avut loc ultima ședință extraordinară a Consiliului Local din mandatul 2020-2024. 

 


Primarul Emil Boc a vorbit despre reușitele din acest mandat.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce am făcut împreună în acești 4 ani de mandat. Pentru reușitele Clujului care sunt și reușitele noastre și că acestea au putut fi posibile datorită muncii noastre împreună”, a transmis primarul Emil Boc.


Clujul, orașul din România cu cea mai bună calitate a vieții

Printre reușite, primarul Emil Boc a reamintit de faptul că municipiul Cluj-Napoca și-a consolidat poziția de orașul cu cea mai bună calitate a vieții.

„În primul rând, aș vrea să știți că, în acest mandat, am consolidat statutul Clujului de orașul din România cu cea mai bună calitate a vieții


De asemenea, este primul oraș după capitală în materia dezvoltării economice. Un oraș de referintă în Uniunea Europeană, așa cum clasamentele europene ne-au arătat. Acest mandat este și mandatul realizării spațiilor verzi de calitate în oraș. Peste 14 proiecte de spații verzi, în valoare de 70 de milioane de euro. Mandatul acesta și al pregătirii marilor proiecte de infrastructură ale Clujului și a începerii implementării lor.

Vorbesc aici de metrou, de centura metropolitană, de tren metropolitan, de pasaje. Sunt proiecte care vor schimba destinul Clujului pentru următorii 50-100 de ani. Mandatul 2020-2024 este și cel al investițiilor record în educație. Am reușit să construim echivalentul a 4 școli, 4 săli de sport, 450 de locuri în creșe și grădinițe plus 108 milioane euro investiți în reabilitare energetică și achiziționare de materiale didactice. 


Nu în ultimul rând, este mandatul consolidării dimensiunii europene a Clujului. Suntem deja un oraș de referință la nivel european. Aceste lucruri au fost posibile, în primul rând, datorită calității oamenilor de la Cluj, datorită strategiei orașului bazată pe universități, pe colaborare, pe participare, dar și prin munca noastră comună, Consiliul Local - Primărie. Acești factori reprezintă cheia viitorului Clujului”, a declarat edilul.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Patru ani pentru realizarea trenului metropolitan din Cluj. Investiție de peste 230 de milioane de euro pentru dezvoltarea mobilității urbane.

Contractul pentru supervizarea lucrărilor la metrou va fi semnat vineri. Emil Boc: „Valoarea lui este de 40 de milioane de euro”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter