Administrație

Consilierii județeni PSD Cluj, la preluarea mandatelor în Consiliul Județean. „Vom sprijini toate proiectele care mențin Clujul într-o concurență pozitivă cu Bucureștiul”.

Consilierii județeni PSD Cluj au depus, joi, jurământul la preluarea mandatelor de reprezentanți ai județului Cluj în Consiliul Județean Cluj.

Consilierii județeni PSD Cluj, la preluarea mandatelor în Consiliul Județean. „Vom sprijini toate proiectele care mențin Clujul într-o concurență pozitivă cu Bucureștiul” Consilierii județeni PSD Cluj, la preluarea mandatelor în Consiliul Județean. „Vom sprijini toate proiectele care mențin Clujul într-o concurență pozitivă cu Bucureștiul”

 

 


Consilierii județeni social democrați și-au depus, joi, jurământul de credință la preluarea mandatelor în noul for legislativ al Consiliului Județean Cluj, validat în 24 octombrie.

„Ne-am propus ca în următorii ani să contribuim la dezvoltarea Clujului și să susținem toate proiectele care mențin Clujul într-o concurență pozitivă cu Bucureștiul. 


Consilierii județeni social democrați și-au depus jurământul de credință la preluarea mandatelor de reprezentanți ai județului Cluj în Consiliul Județean Cluj|Foto: PSD Cluj

Un județ performant este un județ ambițios, cu proiecte ambițioase, de la cele legate de infrastructură, la investițiile în obiectivele de dezvoltare economică și până la cele care țin de sănătate și educație. Da, ne propunem să ne batem de la egal la egal cu Bucureștiul și cu oricare alt mare oraș cel puțin din centrul Europei.

Sunt proiecte la nivel de județ care sunt blocate de lentoarea și plafonata administrație liberală, pentru care uneori politica este mai importantă decât concurența pozitivă cu alte orașe naționale sau europene. Este nevoie de mai mult de celebra «calitate a vieții» promovată dar totodată și golită de conținut de conducerea liberală. Este nevoie de ambiție, proiecte ambițioase și de o echipă care să poată și să-și dorească din Cluj orașul perlă dintre București și Viena” au precizat social-democrații clujeni.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

PSD Cluj a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie. Vasile Dîncu: „Punem bazele unei schimbări esențiale pentru județul Cluj. Știm că putem câștiga!”

abonare newsletter