Administrație

Ce a realizat primarul Bogdan Pivariu în Florești în 2021? „Am atins obiectivele privind infrastructura, calitatea vieții, educația”

Primarul comunei Florești Bogdan Pivariu a publicat un raport de activitate pentru anul 2021. Ce realizări a avut la Primăria Florești pe parcursul anului?

Ce a realizat primarul Bogdan Pivariu în 2021? „Am atins obiectivele privind infrastructura, calitatea vieții, educația” Ce a realizat primarul Bogdan Pivariu în 2021? „Am atins obiectivele privind infrastructura, calitatea vieții, educația”

 

 


La finalul lui 2021, după mai bine de un an de mandat, primarul Bogdan Pivariu a publicat un raport de activitate.

 


În acest raport sunt trecute realizările administrației locale, care vizează atât infrastructura, urbanismul și fonduri europene, cât și educația, calitatea vieții și digitalizare:

„Cumpăna dintre ani este momentul în care cu toții reflectăm la anul care este pe punctul de a se încheia și momentul unui bilanț profesional și personal: https://bit.ly/Raport-activitate.


Anul 2021 a fost un an în care am reușit să atingem obiectivele propuse în cele mai importante arii de acțiune pentru comuna Florești: infrastructură, educație, calitatea vieții, digitalizare, urbanism și fonduri europene”, a spus Bogdan Pivariu.

Realizările din  anul 2021 ale primarului comunei Florești

Realizările primarului Floreștiului în anul 2021:


„- Comuna Florești a fost desemnată drept cea mai tânără și educată comunitate din România
- Am eficientizat gradul de comunicare între departamentele Primăriei
- Am pus la punct o structură de organizare digitalizată a sarcinilor
- Infrastructură: finalizarea etapelor legale necesare pentru demararea procedurii de licitație privind modernizarea străzii Eroilor, Spitalul Regional de Urgență, achitarea contribuției locale pentru Metroul Metropolitan, reabilitarea drumurilor și trotuarelor din Florești și Luna de Sus, drumuri de legătură în proiectul viitoarei centuri metropolitane, exproprieri pentru soluționarea problemelor din "strâmtoarea" Terra, parc pentru agrement și sport
- Educație: suplimentare locuri creșă și închirierea unui nou spațiu pentru creșă, mărirea cuantumului burselor școlare
- Proiecte importante care contribuie la ridicarea nivelului de calitate a vieții: curățenie pe străzile din Florești, acțiuni constante de curățenie pe malurile Someșului, rezolvarea problemei gunoiului depozitat necorespunzător, organizare TIFF, Moving Florești, Ziua Copilului, construirea unui teren de sport multifuncțional, campanii de sterilizare ale animalelor, trei noi locuri de joacă pentru copii
- Digitalizare: website nou, aplicații web pentru înscrierea la creșă, pentru eliberarea adeverințelor CTP
- Urbanism: înființarea unei comisii consultative, proiectul de urbanism participativ, reactualizarea unui plan urbanistic general
- Proiecte fonduri europene: dotarea unităților de învățământ cu dispozitive și echipamente de protecție necesare prevenirii răspândirii infecției cu virusul SARS Cov-2, program național de investiții, DigiRural, programe privind creșterea eficienței energetice, program privid reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi

Anul care vine să ne aducă speranța unui nou început, energia necesară pentru a împlini toate obiectivele, înțelepciunea de a aprecia fiecare zi pentru micile bucurii și mulțumire sufletească alături de cei apropiați”, a spus Pivariu.

CITEȘTE ȘI:

Bogdan Pivariu, mesaj de 1 Decembrie: „Această zi reprezintă un moment unic, marcat de recunoștință, solidaritate și speranță”

Bogdan Pivariu, validat în funcția de primar: „Vom transforma Floreștiul într-o comună modernă, la standarde europene”

Ultimele Stiri
abonare newsletter