Economie

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „80 de mii de firme înregistrate in județul Cluj. Oare ce au votat șefii acestor companii?”

Eu am votat pentru autorități care să știe să frâneze criminalitatea fiscala, care a atins proporții amețitoare, anual 100 de miliarde de lei nu ajung la români.

Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj

 

 


Criminalitatea fiscală înseamnă corupție, sărăcie, stagnare.

 


Și sa fie clar pentru toata lumea, criminalitatea fiscală rămâne principalul motiv pentru care din 2025 o sa avem taxe, impozite și contribuții mai mari.

Am votat pentru ca cei aproape 150 milioane de lei pe care i-am plătit anul trecut sub formă de taxe, impozite si contribuții să ajungă acolo unde este nevoie de ei. Pentru ca să nu mai trebuiască sa plece copiii noștri din Cluj sau din România în cautarea unei vieți mai bune.


Am votat pentru ca Uniunea Europeană sa aibă lideri vizionari care să își asume reindustrializarea Europei asa cum a fost ceruta in declarația de la Anvers. Țările europene au pierdut enorm la capitolul competitivitate industrială fața de restul țărilor industrializate. 

Politicienii știm ce au votat. Oare ce au votat cei 40 de mii de clujeni care au firme în județ și cei 1,5 milioane de oameni de afaceri care au firme in România?


Opinie de Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „România este îndatorată pentru că este dezindustrializată de politicienii care nu dau doi bani pe fabricile din țară”

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Ca om de afaceri, dacă te-ai folosit de traficanții de influență, dacă ai dat șpagă, nu te mai victimiza”

Ultimele Stiri
abonare newsletter