Economie

Retragere numerar. Schimbare la bancomate. Se aplică la toate ATM-urile.

Schimbare la bancomate. Una din cele mai mari bănci renunță la retragerile de numerar.

Schimbare la bancomate, la retragerile de numerar. Se aplică la toate ATM-urile. | Foto: pixabay.com Schimbare la bancomate, la retragerile de numerar. Se aplică la toate ATM-urile. | Foto: pixabay.com

 

 


Banca australiană Westpac a provocat un val de nemulțumire după ce, săptămâna aceasta, a anunțat încetarea funcției retragerii de numerar fără carduri fizice, de la ATM-uri, notează capital.ro.

 


Banca a declarat că va întrerupe funcția de retragere de la bancomate începând de vineri, 11 octombrie, ora 20:00, ca parte a „revizuirii continue a produselor și serviciilor noastre”.

Cu toate acestea, clienții vor putea retrage în continuare numerar, folosind cardurile fizice de la bancomatele din toată țara. 


Retrageri de numerar doar cu carduri fizice

Clienții vor putea în continuare să facă retrageri de numerar prin cele 7.000 de bancomate din rețeaua sa vor putea accesa tranzacții cu numerar la peste 500 de sucursale din toată țara.

Anunţul băncii i-a nemulţumit pe unii clienți ai băncii care susțin că nu mai poartă cardul fizic cu ei.


Citește articolul în continuare:
Retragere numerar. Schimbare la bancomate. Se aplică la toate ATM-urile

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Deficitul bugetar a urcat la 4,57% din PIB după opt luni din acest an și a depășit 80 de miliarde de lei

Revizuire în scădere a estimărilor de creștere economică a României la 1,8% din PIB. Creșterea consumului, bazată pe importuri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter