Economie

Care sunt cele mai atractive locuri de muncă?

<p /><img src="documente/stories/09_septembrie/13_ziua/05 joburi.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Judeţul Cluj este pe locul trei în ţară la oportunităţi de angajare.

Cu peste 3.000 de anunţuri active pe site-ul Best Jobs, portal specializat în postarea de către angajatori a locurilor de muncă, Clujul se situează pe locul trei în ţară în clasamentul oraşelor, realizat în funcţie de numărul oportunităţilor de angajare.

Capitala îşi păstrează în continuare prima poziţia în clasament, cu peste 9.000 de locuri de muncă, urmat de Timişoara cu peste 3.100.


Cele mai multe oferte active se înregistrează în departamentele de Vânzări care, ca şi în anii premergatori crizei, se menţin pe prima poziţie, sector urmat de IT Hardware si Programare, Serviciu clienţi, Marketing şi Inginerie.

În topul 5 domenii cu cele mai multe oferte active se găsesc Retailul, Software-ul, Calculatoarele, Media / Publicitate / PR / Cercetare piaţă, Telecomunicaţiile (peste 1.200 posturi) şi Asigurările.


Raportul Best Jobs mai precizează că în prezent pe site sunt active câteva sute de joburi plătite cu peste 1.500 de euro pe lună. Printre cele mai bănoase job-uri sunt cele de SAP Consultant, Hospital Specialists, Electrical Engineer, Director de Vânzări Regional sau Director economic.

În acest moment, BestJobs.ro găzduieşte peste 2.100.000 de CV-uri în baza de date şi are peste 70.000 de companii client, fiind site-ul cu cele mai multe anunţuri de angajare din România.

Ultimele Stiri
abonare newsletter