Educație

Viitorii studenți la UMF Cluj și-au testat cunoștințele la simularea examenului de admitere. Peste 1.400 de persoane au fost prezente.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a organizat în weekend, în 18 mai, cea de-a XV-a ediţie a simulării examenului de admitere.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a organizat în weekend, în 18 mai, cea de-a XV-a ediţie a simulării examenului de admitere/Foto: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca - Facebook Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a organizat în weekend, în 18 mai, cea de-a XV-a ediţie a simulării examenului de admitere/Foto: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca - Facebook

 

 


La examenul de simulare a concursului de admitere s-au înscris 1.459 candidați din zona Transilvaniei, dar și din alte regiuni ale țării, care au avut astfel șansa să se familiarizeze cu atmosfera de concurs și să-și testeze cunoștințele necesare promovării examenului de admitere propriu-zis, care va avea loc în luna iulie.

 


Cel mai mare interes a fost pentru programele de studii Medicină și Medicină Dentară, urmate de specializările Asistență Medicală Generală, Balneo-fiziokinetoterapie şi Recuperare, Radiologie și Imagistică, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică, Cosmetică medicală și Tehnologia produsului cosmetic și Farmacie.

Sală pregătită pentru simulare / Foto: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca - Facebook

Examenul, în iulie

Examenul de admitere la UMF „Iuliu Hațieganu” se va desfășura în data de 21 iulie, iar candidații se vor putea înscrie în perioada 1 iulie – 18 iulie.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 1.200 de vizitatori au trecut pragul Muzeului Școlii Medicale Clujene din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu”. „Ecorșeul” realizat de Constantin Brâncuși, printre exponate.

Proiect european pentru screeningul cancerului gastric în parteneriat cu UMF Cluj: „Anual 4.000 de români sunt diagnosticați”

Ultimele Stiri
abonare newsletter