Educație

Din 15 iulie Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca dă start Admiterii 2024!

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) dă start înscrierii la Admitere 2024, studii de licență! Cu peste 90 de programe de studii licență, în limba română și limbi străine, UTCN scoate la concurs, pentru anul universitar 2024 – 2025, 5197 de locuri.

 

Din totalul de locuri, 3600 sunt la buget iar 1597 la taxă. În acest an, din locurile bugetate, UTCN va aloca 80 de locuri pentru absolvenții din mediul rural, 5 locuri pentru rromi și 25 locuri pentru candidați din sistemul de protecție socială și candidați cu dizabilități. 


Înscrierile încep din 15 iulie, online, pe platforma https://admitereonline.utcluj.ro, unde viitorii candidați pot urmări toate informațiile despre programele de studii pe care universitatea le oferă, competențele pe care le vor dobândi după absolvire, oportunițățile studențești, mobilitățile și internship-urile de care pot beneficia, precum și angajatorii colaboratori ai universității. 

Înscrierea online este simplă și rapidă și se poate face de oriunde în perioada 15-19 iulie. Scanarea documentelor se poate realiza și cu telefonul mobil după care se încarcă în platformă. Site-ul admiterii are o structură intuitivă ce oferă toate informațiile de care candidații au nevoie, la un click distanță https://admitereonline.utcluj.ro


Candidații se vor putea înscrie cu o singura taxă la oricâte comisii doresc. Pe tot parcursul procesului de admitere, vor primi feedback și vor fi ghidați de către membrii comisiilor de admitere. Pentru candidații care nu au acces la internet sau care doresc informații directe de la consilierii noștri, începând cu 15 iulie, la sediul fiecărei facultăți vor funcționa puncte de consiliere unde cei interesați pot parcurge pașii de înscriere ghidat.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca vine și în acest an în sprijinul celor care dau probă scrisă la matematică (Automatică și Calculatoare) sau probă de desen (Arhitectură), asigurând cazarea în regim GRATUIT pentru candidat și un însoțitor în campusul Mărăști, în perioada în perioada 21-27 iulie 2024.


Vă invităm să ne urmăriți pe  Admitere Online UTCN 2024, Facebook Admitere UTCN , Instagram Admitere UTCN unde veți afla tot ce trebuie să știți înainte de a alege oricare dintre facultățile noastre și mai ales ce oferă studiile la UTCN!

UTCN #MaiMultDecât o universitate!

CITEȘTE ȘI:

Au început înscrierile pentru admiterea la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj! Ce trebuie să știi despre concurs?

UBB scoate la concurs peste 27.000 de locuri pentru Admiterea de vară. Daniel David: „Dacă aș fi absolvent de liceu și aș vrea să studiez în România, aș alege UBB”.

abonare newsletter