Educație

Calendarul de admitere la liceu continuă. O nouă etapă de înscriere, pe 5 august.

Calendarul de admitere la liceu continuă cu o nouă etapă de înscriere.

Calendarul de admitere la liceu continuă. O nouă etapă de înscriere, pe 5 august. | Foto: Depositphotos.com Calendarul de admitere la liceu continuă. O nouă etapă de înscriere, pe 5 august. | Foto: Depositphotos.com

 

 


Calendarul de admitere la liceu continuă cu o nouă etapă de înscriere. 

 


Pe 5 august se fac înscrieri pentru probele de aptitudini sau probele de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă/maternă desfăşurate în a doua etapă de admitere în învăţământul liceal, iar pe 6 - 7 august se vor desfăşura probele. 

CITEŞTE ŞI
Emil Boc, mesaj pentru elevii clujeni de 10 la Evaluarea Națională: „Clujul are și în acest an rezultate excepționale”

Pe 8 - 9 august vor fi afişate rezultatele şi soluţionate eventualele contestaţii.


De asemenea, între 12 şi 14 august are loc înscrierea candidaţilor la a doua etapă de admitere la liceu, iar pe 19 - 20 august va avea loc repartizarea candidaţilor la nivel de comisie judeţeană de admitere. 

CITEŞTE ŞI
S-au afișat notele la Evaluarea Națională, după contestații. Un elev din Cluj s-a alăturat celor cu „10 curat”.

„Continuă procesul de înscriere la liceu. În situaţia în care copilul dumneavoastră nu este încă înscris în clasa a IX-a, calendarul de admitere conţine o nouă etapă de înscrieri, ce se va desfăşura în perioada următoare. Pot participa la această etapă de admitere copiii care au fost repartizaţi computerizat în prima etapă, dar nu s-au înscris la şcoala unde au intrat, cei care au participat la repartizare, dar nu au fost repartizaţi, precum şi cei care nu au susţinut Evaluarea Naţională şi, deci, nu au participat la repartizarea computerizată. Practic, orice copil care nu este încă înscris în clasa a IX-a poate participa, în zilele următoare, la a doua etapă de admitere”, a scris pe pagina de Facebook, Ligia Deca, ministrul Educaţiei. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Evaluare Națională 2024. În Cluj, opt elevi nu s-au prezentat la examenul de Limba şi literatura maternă.

Peste 5.200 de absolvenți ai clasei a VIII-a, din județul Cluj, vor susține examenul de Evaluare Națională. Sute de solicitări pentru asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor.

abonare newsletter