Educație

Bacalaureat 2024, sesiunea de toamnă. Candidaţii susţin proba la alegere a profilului şi specializării.

Candidaţii înscrişi la cea de a doua sesiune a examenului naţional de Bacalaureat susţin miercuri, 21 august, proba la alegere a profilului şi specializării.

BAC 2024. Candidaţii susţin proba la alegere a profilului şi specializăriI| Foto: Depositphotos.com BAC 2024. Candidaţii susţin proba la alegere a profilului şi specializăriI| Foto: Depositphotos.com

 

 


Candidaţii înscrişi la cea de a doua sesiune a examenului naţional de Bacalaureat susţin miercuri proba la alegere a profilului şi specializării - proba E.d).

 


Joi, 22 august. se va desfăşura proba la Limba şi literatura maternă - proba E.b).

Când vor fi afișate rezultatele?

Primele rezultate vor fi afişate anonimizat, în conformitate cu prevederile Regulamentului general privind protecţia datelor (GDPR), luni, 26 august, până la ora 12:00. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 - 18,00, atât în format standard (la centrele de examen), cât şi electronic.


CITEȘTE ȘI:
Bacalaureatul de toamnă. Candidat eliminat pentru tentativă de fraudă, în Cluj. Peste 60 de elevi nu s-au prezentat la examen.

Rezultatele finale vor fi comunicate vineri, 30 august. Examenul scris a început luni cu Limba şi literatura română, iar marţi a avut loc proba obligatorie a profilului.

Un candidat este declarat promovat la examenul naţional de Bacalaureat dacă îndeplineşte, simultan, următoarele condiţii: a susţinut probele de evaluare a competenţelor, a susţinut toate probele scrise, a fost notat cu minimum 5 la fiecare dintre acestea şi a obţinut, în final, cel puţin media 6. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Zeci de candidați din Cluj au lipsit la proba scrisă de la Limba și literatura română din cadrul sesiunii de toamnă la Bacalaureat 2024

Bacalaureat 2024, sesiunea de toamnă. Ce subiecte au primit candidații la Limba și literatura română?

Ultimele Stiri
abonare newsletter