Electric Castle

Autobuzele EC de la Iulius, „împotmolite” în traficul din Gheorgheni. Ajungeți mai iute de la Expo!

Timpi mari de așteptare pentru autobuzele Electric Castle în Gheorgheni. Organizatorii festivalului de la Bonțida îndeamnă lumea să meargă la Expo Transilvania, unde nu este așa de aglomerat.

Aglomerație mare la Iulius Mall. Timpi mari de așteptare la autobuze. Foto monitorulcj.ro Aglomerație mare la Iulius Mall. Timpi mari de așteptare la autobuze. Foto monitorulcj.ro

 

Sute de tineri așteaptă minute în șir pentru a se urca în autobuzele puse la dispoziție de organizatorii Electric Castle pentru a ajunge la Bonțida. Timpii de așteptare sunt mari, astfel că a aceștia sunt îndemnați să meargă să ia autobuzul de la Expo Transilvania.


monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

Potrivit organizatorilor Electric Castle, autobuzele pleacă din trei în trei minute de la Iulius Mall, fiind foarte multă lume care așteaptă, astfel că aceștia fac un apel la populație să meargă și la Expo Transilvania, unde este mai liber și traficul nu este la fel de aglomerat.


De joi, toate scenele festivalului sunt deschise și pregătite să întâmpine capetele de afiș ale celei de-a 10-a ediții. REMA, senzația momentului în curentul afrobeat, ajunge în această seară la Bonțida la doar câteva zile de la lansarea noului album HEIS. Artistul ce a strâns miliarde de difuzări în rețelele de streaming și zeci de premii cu hit-ul „Calm Down” promite o energie cu totul nouă. HEIS e dinamic, puternic, o declarație în forță pentru cei ce se întrebau dacă REMA nu e doar o star meteoric.

Pe scena principală Delia va da startul petrecerii de la ora 19.30, urmat de concertul Vița de Vie.


Organizatorii au declarat că în acest an opțiunile de transport în comun au fost extinse și îmbunătățite pentru a evita aglomerația la festivalul Electric Castle.

Cel mai rapid mijloc de transport, trenul

Indiferent când vrei să mergi la festival, trenul este cel mai rapid mijloc de transport. La polul opus e mașina personală.


Călătoria cu trenul este opțiunea cea mai avantajoasă pentru a ajunge la festival, întrucât nu este afectată de traficul rutier. De asemenea, numărul trenurilor dintre  Cluj-Napoca și Bonțida a crescut cu 40% față de 2023. Doar participanții la festival vor avea voie în acest tren. Un bilet costă 35 de lei pentru călătoria completă de la  Cluj la Bonțida, iar biletele pot fi achiziționate online.

Cu autobuzul la EC

A fost suplimentat numărul autobuzelor care îi vor transporta pe festivalieri din  Cluj-Napoca în Bonțida și înapoi. Autobuzele pleacă de la Expo Transilvania și de la Iulius Mall, dar și din centrul localității Bonțida, non-stop, pe toată durata festivalului. Față de anul trecut, numărul autobuzelor a crescut cu 25% și organizatorii estimează că în orele de vârf, durata de așteptare nu va depăși 30 de minute. Biletele de autobuz pot fi cumpărate online sau din stațiile de autobuz. Un bilet de autobuz costă 35 de lei/cale și poate fi folosit pentru orice călătorie în timpul festivalului.


Cu ce să mergi la Electric Castle pentru a evita aglomerația?

Tot online, participanții își pot achiziționa biletele de tren și autobuz, mijloacele de transport recomandate pentru a ajunge în Bonțida. Participanţii pot lua autobuzele spre Electric Castle din Cluj-Napoca, la Iulius Mall și Expo Transilvania. Organizatorii au publicat și rutele auto de acces, mașinile care vin cu toate locurile ocupate beneficiind de gratuitate pe unul dintre cele peste 3.000 de locuri de parcare disponibile. Accesul în parking poate fi și el achitat online, înainte de a ajunge în aria festivalului.

CITEȘTE ȘI:

DJ-ul Eats Everything NU mai vine la Electric Castle. Organizatori: „Programul pentru scena Booha va fi modificat”

POZA ZILEI. Fulger spectaculos, surprins la festivalul Electric Castle din Bonțida.

Electric Castle 2024. Peste 34.000 de participanţi în prima zi de festival.

Ultimele Stiri
abonare newsletter