Electric Castle

A fost Massive! 68.000 de festivalieri au participat în ziua a patra la Electric Castle 2024.

68.000 de festivalieri au participat în a patra zi de Electric Castle.

A fost Massive! 68.000 de festivalieri au participat în ziua a patra la Electric Castle 2024. | Foto: Roxana Maura – monitorulcj.ro A fost Massive! 68.000 de festivalieri au participat în ziua a patra la Electric Castle 2024. | Foto: Roxana Maura – monitorulcj.ro

 

 


Delicatese artistice în ziua a patra a Electric Castle: Massive Attack și-a hipnotizat fanii cu unul dintre cele mai frumoase concerte ale anului, Chase and Status și-a confirmat poziția în top electro acts, iar Marc Rebillet a demonstrat că vestimentația de festival ideală e una minimală.

 


monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

CITEŞTE ŞI
Muzică și politică. „Free Palestine”, huiduieli la adresa lui Putin și o lecție de istorie predată live la Electric Castle de Massive Attack! FOTO/VIDEO

Cu un mix de arșiță, ploaie, super artiști și zâmbete, totul în doar 24 de ore, Electric Castle a servit pentru 68.000 de fani meniul fericirii la castel.


Massive Attack și-a hipnotizat fanii

Massive Attack a oferit un moment artistic complet, cu cele mai importante hit-uri din carieră, cu artiști din formula originală a proiectului și mesaje sociale puternice pe care publicul le-a susținut cu aplauze. S-a vibrat pe „Unfinished Symphony”, „Angel” și „Safe From Harm”, într-un show minimalist vizual. 

De asemenea, Chase and Status a electrizat scena principală a festivalului cu piesele „Baddadan” sau „Disconnect”.


Tot minimalist a fost și stilul vestimentar propus de Marc Rebillet. Artistul nu s-a mai complicat să-și aducă celebrul halat și a optat direct pentru libertatea de a dansa la bustul gol, într-un set nebun, nebun, nebun. 

Sean Paul, Sevdaliza, Vama şi Subcarpaţi, pe scena principală

Adrenalina rămâne la maxim pentru ultima zi de festival. Pe scena principală sunt programate 3 premiere la Electric Castle, trupa Vama, exotica Sevdaliza și superstarul dancehall Sean Paul. Subcarpați păstrează tradiția de a „închide” main stage, însă petrecerea va continua până la 8 dimineața.


Ultima zi de Electric Castle

Cei 15.000 de festivalieri cazați în campingul EC Village își vor lua „La revedere!” de la spațiu ce le-a fost casă, în ultima săptămână, luni dimineața, la ora 10:00. Autobuzele vor pleca din Bonțida spre Cluj până la ora 11:00. 

CITEŞTE ŞI
Cum va fi vremea în ultima zi de Electric Castle? Avem sau nu nevoie de pelerină de ploaie.

Toate informațiile la zi despre Electric Castle 10 se regăsesc în aplicația și pe site-ul festivalului Electric Castle

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Muzică și politică. „Free Palestine”, huiduieli la adresa lui Putin și o lecție de istorie predată live la Electric Castle de Massive Attack! FOTO/VIDEO

Nu ar fi fost Electric Castle fără ploaie! Este deja o tradiţie printre participanţii la festival. FOTO/VIDEO

EC Village, orășelul construit în festivalul din Bonțida

Shaquille O'Neal, la Electric Castle. A mixat în tricoul U-BT Cluj.

abonare newsletter