Electric Castle

Tudor Chirilă (Vama), versuri obscene la Electric Castle în prezența minorilor și glume nesărate despre clujeni. „Îi doare la pul*”! FOTO/VIDEO

Ce nesimțit! „Miticul” Tudor Chirilă îi vede pe clujeni „înceți la minte”, că nu pricep din prima versurile lui fără perdea!

Publicul Vama de la Electric Castle a fost format din foarte mulți copii, iar Tudor Chirilă nu și-a cenzurat discursul. Foto: monitorulcj.ro Publicul Vama de la Electric Castle a fost format din foarte mulți copii, iar Tudor Chirilă nu și-a cenzurat discursul. Foto: monitorulcj.ro

 

În stilul caracteristic, Tudor Chirilă, solistul trupei Vama nu s-a cenzurat pe scena Electric Castle și nu a ținut cont că la concertul lui cea mai mare parte a publicului a fost alcătuit din copii. A cântat fără perdea, a ținut discursuri cu conținut 18+. Mai mult, i-a făcut pe clujeni „înceți la minte” cu referire la faptul că ardelenilor trebuie să le explici mai pe îndelete ce au de făcut. 


Publicul Vama de la Electric Castle, foarte mulți copii. Foto: monitorulcj.ro

monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

Tudor Chirilă a cântat piesa „Prăbușire”, care conține cuvinte obscene, fără să țină cont că în public erau foarte mulți copii. 


„Mai lasă-mă să te mai f*t
Să fiu în tine laș și mut
Mai lasă-mă-n tine
Să plâng când ne vine
O dată doar să te mai f*t
Să fiu în tine laș și mut
Sindromul victimă-călău”, spun versurile.

La finalul piesei, Tudor Chirilă a continuat: „Mă duc la terapie și nu rezolvi nimic, mergem pe stradă (...) și nimănui nu-i pasă, toată lumea își vede de treaba ei și îi doare în pul* pe toți de durerea ta (...) pare că suntem bine, dar de fapt ne căcăm pe noi și lor nu le pasă, lumea își vede de treabă (...) respiră, respiră adânc, o să fie bine, o să fie bine... ”.


Apoi, într-un soi de activism politic și social, Chirilă a ținut un discurs despre sclavi și barosani și le-a transmis celor prezenți să nu îi mai numească pe bucureșteni mitici, ci trebuie alt accent.

„Se fură 1 miliard de euro anual, asta e ce se vede, 75% dintre condamnările de corupție sunt cu suspendare, ăștia sunt banii noștri, ăștia sunt banii copiilor noștri, un copil român se naște cu 1.300 de euro datorie. Țara noastră e făcută din fraieri și sclavi și barosani. Vestea bună e că barosanii o duc bine, vestea proastă e că sclavii sunteți voi, noi, cei care plătim taxe. Că vă place sau nu, ăsta este adevărul. Cântecul acesta, din păcate, sclavilor, e făcut pentru barosani. Barosanii care este și care are și noi sclavii care plătim taxe și care n-are. Vreau să cântați cu mine un refren, o iau încet că știu că la Cluj sunteți mai înceți așa, mă iertați. Mai este o greșeală pe care o faceți la Cluj. Când ne faceți pe noi mitici, voi puneți accent greșit. Vă rog să corectați această greșeală de accent. Suntem mai de 2.000 de ani decât voi”, a mai spus Chirilă.


Vama, în ultima zi de Electric Castle. Foto: monitorulcj.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Ultima zi de Electric Castle. Sean Paul, Sevdaliza, Vama şi Subcarpaţi, pe scena principală. Programul complet pentru ziua de duminică.

Tudor Chirilă a strigat la Cluj: „Uniţi salvăm Roşia Montană!”

Ce avere are Tudor Chirilă, unul dintre artiștii care a cerut bani de la Guvern. Câți bani a câștigat în 2019

abonare newsletter