Externe

Urmărire ca în filme! Un șofer român a fost arestat după ce a încercat să fugă de polițiștii din Italia, având la el două kilograme de cocaină.

Urmărire ca în filme, după ce un șofer român a încercat să fugă de polițiștii din Italia, având asupra sa două kilograme de cocaină.

Un șofer român a fost arestat după ce a încercat să fugă de polițiștii din Italia | Foto: pixabay.com Un șofer român a fost arestat după ce a încercat să fugă de polițiștii din Italia | Foto: pixabay.com

 

 


 

Urmărire ca în filme, după ce un șofer român a încercat să fugă de polițiștii din Italia, având asupra sa două kilograme de cocaină. Acesta a fost prins și arestat, în cele din urmă. 


 

Un bărbat român, stabilit în Sondrio, Italia a fost arestat pentru deținere și trafic de droguri, după ce a încercat să fugă de polițiștii care voiau să-l oprească în trafic doar pentru un control de rutină. 


Citește și: 
Nouă români au fost reținuți în Italia. Figurau ca asistați social, dar erau escroci „de milioane”.

Totul s-a întâmplat în data de 26 iulie 2024, în timpul unei razii în trafic. Românul, stabilit în Sondrio, a fost atenționat de polițiști să tragă pe dreapta, dar acesta a decis să forțeze barajul rutier al carabinierilor și să fugă de autorități. 

Urmărit fiind de autorități, șoferul român a pierdut la un moment dat controlul volanului și a intrat într-un parapet, dar nu a renunțat la ideea de a scăpa de lege, deoarece a început să fugă pe jos. Totuși, a fost în zadar, deoarece a fost prins de polițiștii italieni după câțiva zeci de metri. 


Astfel, polițiștii din Italia au descoperit în rucsacul românului două kilograme de cocaină, dar și o sumă considerabilă de bani, fiind acuzat de deținere și trafic de droguri. 

Citește și:
Cetățean străin, prins în flagrant la Cluj în timp ce vindea droguri aduse din Italia! FOTO/VIDEO

Ulterior, bărbatul a fost dus la secția de poliție din Montesilvano, unde a fost încătușat și trimis la penitenciarul din Pescara, unde se află și acum și unde va rămâne până la hotărârea judecătorească. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Scandal Coca-Cola în Ungaria. În Fanta se pun mai puţine portocale decât în Italia.

Premieră medicală în România. Transplant de femur, realizat de un medic orădean specializat în Italia şi Franţa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter