FLOREȘTI

Bogdan Pivariu, mesaj de încurajare și de succes pentru elevi: „Ați demonstrat că sunteți capabili să depășiți obstacolele, să învățați și să evoluați în fiecare zi.”

Astăzi elevii care se află la finalul ciclului gimnazial încheie anul școlar și intră în vacanță mai devreme decât colegii lor mai mici, pentru a se putea pregăti pentru primul mare examen din viața lor: Evaluarea Națională.

Bogdan Pivariu, mesaj de încurajare și de succes pentru elevi | Foto: Bogdan Pivariu - Facebook Bogdan Pivariu, mesaj de încurajare și de succes pentru elevi | Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, a transmis un mesaj de încurajare pentru elevii de clasa a VIII-a. 

 


„Astăzi este o zi specială, în care celebrăm finalul unui an școlar plin de provocări, succese și momente memorabile. Fie că ați fost la început de drum sau v-ați apropiat de linia de sosire, fiecare pas pe care l-ați făcut în această călătorie a fost important și demn de laudă.Vreau să vă felicit pe fiecare în parte pentru efortul depus, pentru dedicarea și pasiunea pe care le-ați arătat în parcursul vostru educațional. Ați demonstrat că sunteți capabili să depășiți obstacolele, să învățați și să evoluați în fiecare zi.  Nu putem să uităm nici de importanța profesorilor, cărora le datorați multe din realizările voastre. Ei au fost ghizii voștri, mentori și surse de inspirație, cărora le mulțumim pentru răbdarea, devotamentul și dedicarea lor în formarea voastră ca indivizi.Felicitări părinților pentru implicarea și sacrificiul în actul educațional. Ei au fost mereu alături de voi, v-au susținut, v-au încurajat și ghidat pe drumul spre cunoaștere și înțelepciune. Le suntem recunoscători pentru tot sprijinul acordat și pentru că au fost mereu acolo pentru voi”, a declarat Bogdan Pivariu. 

Totodată, Bogdan Pivariu le-a urat succes elevilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Naţională. 


„Acum, când încheiați acest an școlar, să vă bucurați de realizările voastre, să vă amintiți de toate lecțiile învățate și să priviți cu încredere către viitor. Succes elevilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Națională. Felicitări tuturor!”

Evaluarea Națională se va desfășura în perioada 25-28 iunie, conform calendarului publicat în Monitorul Oficial. Prima probă va fi cea la Limba și Literatura Română, în data de 25 iunie, urmată de proba la Matematică în 27 iunie.


Articol scris de Aurel-Constantin Bîrliba.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primarul Bogdan Pivariu, după alegerile de duminică. „Prioritatea mea este Floreștiul!”

Bogdan Pivariu (PNL), al doilea mandat în fruntea Primăriei Florești

Investiţii în Floreşti cu fonduri nerambursabile. Bogdan Pivariu: „Vom creşte capacitatea şcolilor cu 3.000 de elevi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter