FLOREȘTI

Atenție, floreșteni! Restricții de circulație la intersecția străzilor Cetăţii cu Sub Cetate. Când intră în vigoare?

Miercuri, 10 iulie, va fi restricţionată circulaţia în intersecţia străzilor Cetății cu Sub Cetate.

Restricții de circulație în intersecția străzilor Cetăţii cu Sub Cetate. Când vor intra în vigoare? | Foto: Bogdan Pivariu - Facebook Restricții de circulație în intersecția străzilor Cetăţii cu Sub Cetate. Când vor intra în vigoare? | Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Primăria comunei Floreşti anunţă circulaţie restricţionată în intersecţia străzilor Cetăţii cu Sub Cetate, miercuri, 10 iulie, între orele 09:00-15:30. 

 


„Restricții de circulație și reparații carosabil în intersecția Cetății cu strada Sub Cetate - miercuri, 10 iulie, între orele 09:00-15:30. Delgaz informează că miercuri, 10 iulie 2024, este necesară restricționarea circulației în intersecția străzilor Cetății cu Sub Cetate pentru reparații în urma lucrărilor de conectare cu noua conductă de gaze naturale. În intervalul 09:00-15:30 va fi montat un cămin de gaz pentru asigurare acces la rețea și vor fi făcute reparații și asfaltare în urma lucrărilor de cuplare la noua magistrală efectuate în ultima perioadă. Concomitent începe procesul de îndepărtare a conductei vechi, scoasă din exploatare. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a transmis Primăria comunei Floreşti. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Secția de Poliție din Florești de pe strada Eroilor se mută în Luna de Sus. Care este motivul?

abonare newsletter