FLOREȘTI

Lucrări pentru reînnoirea rețelei de gaze, în Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Urmează intervenții de extindere în intersecția străzii Sub Cetate și pe strada Tăuțiului”.

Lucrările de reînnoire a rețelei de gaze avansează în comuna Florești.

Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu: „Dispare un alt simbol al neputinței vechiului Florești”|Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu: „Dispare un alt simbol al neputinței vechiului Florești”|Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

 

 


Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, a anunțat eliminarea țevei inestetice de gaz din intersecția străzii Sub Cetate din localitate. 

„Dispare un alt simbol al neputinței vechiului Florești”

După cum semnalează Pivariu, întreaga rețea de gaze din comună va fi schimbată, iar în urma lucrărilor localnicii vor avea servicii de calitate. 


„Am eliminat țeava de gaz din intersecția străzii Sub Cetate. 

Dispare un alt simbol al neputinței vechiului Florești.


Prin eliminarea acestei țevi nu doar eliminăm inesteticul, ci și reducem pericolul unui accident rutier care ar putea duce la o deflagrație. Se încheie astfel un proiect care elimină un alt simbol al neputinței din Florești. Timp de aproape 3 ani, s-a lucrat intens la proiectul de introducere în subteran a rețelei aeriene de gaz care traversează Floreștiul. La finalul lucrărilor, se vor fi modernizat 860 de metri liniari de țeavă supraterană de pe străzile din Florești”, a anunțat primarul Bogdan Pivariu, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. 

Astfel, prin reînnoirea întregii rețele de gaz din Florești va fi asigurat un debit mult mai mare pentru a acoperi nevoia actuală a comunei. 


Potrivit lui Bogdan Pivariu, lucrările vor continua în vederea extinderii intersecției din zona Sub Cetate, dar și pe strada Tăuțiului. 

„Urmează lucrările de lărgire a acestei intersecții, precum și cele de pe strada Tauțiului”, a anunțat Pivariu. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenție, floreșteni! Restricții de circulație la intersecția străzilor Cetăţii cu Sub Cetate. Când intră în vigoare?

abonare newsletter