FLOREȘTI

Au început lucrările la centrul medical de permanență din Florești. Unde va fi situat?

Bogdan Pivariu a anunțat că au început lucrările la centrul medical de permanență din Florești.

Au început lucrările la centrul medical de permanență din Florești | Foto: captură video - Bogdan Pivariu - Facebook Au început lucrările la centrul medical de permanență din Florești | Foto: captură video - Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


 

Primarul Bogdan Pivariu a anunțat că au început lucrările la centrul medical de permanență din Florești


 

Potrivit edilului comunei Florești, acest centru, situat în zona ANL, va asigura asistenta medicală permanentă pentru comunitatea din Florești, inclusiv pentru urgențele ușoare. 


De asemenea, Pivariu susține că scopul acestui centru este acela de a sprijini sănătatea comunității din Florești, județul Cluj. 

„Sunt bucuros să vă informez că au început lucrările la centrul medical de permanență din Florești, care va fi situat în zona ANL. 


Acest centru va asigura asistență medicală permanentă pentru comunitatea din Florești, inclusiv pentru urgențele ușoare. 

Prin acest nou centru medical, ne dorim să sprijinim sănătatea comunității noastre.”, a declarat Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Noi sensuri de circulație, stații moderne de autobuz și noi locuri de parcare în Florești, în urma extinderii intersecției din zona străzii Răzoare. Primarul Bogdan Pivariu: „Un nou pas pentru fluidizarea traficului”.

Investiții în infrastructura școlară din Florești, din bani europeni. Primarul Bogdan Pivariu: „Modernizăm și extindem Liceul „Dumitru Tăuțan” și vom deschide licitația de execuție pentru școala nouă din comună”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter