FLOREȘTI

Noi sensuri de circulație, stații moderne de autobuz și noi locuri de parcare în Florești, în urma extinderii intersecției din zona străzii Răzoare. Primarul Bogdan Pivariu: „Un nou pas pentru fluidizarea traficului”.

În Florești au început lucrările de extindere și modernizare a intersecției din zona străzii Răzoare.

Au început lucrările de extindere și modernizare a intersecției din zona străzii Răzoare, în Florești. Bogdan Pivariu: „Un nou pas pentru fluidizarea traficului”.|Foto: Bogdan Pivariu-Facebook Au început lucrările de extindere și modernizare a intersecției din zona străzii Răzoare, în Florești. Bogdan Pivariu: „Un nou pas pentru fluidizarea traficului”.|Foto: Bogdan Pivariu-Facebook

 

 


„Proiectul de lărgire și modernizare a intersecției de la Răzoare este în plină desfășurare”, a anunțat primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu. 

Încă un pas pentru fluidizarea traficului din Florești

În urma lucrărilor desfășurate, floreștenii vor dispune de noi sensuri de circulație, ca urmare a eliminării sensului unic din zonă. De asemenea, proiectul prevede amenajarea spațiului pietonal, dar și crearea de noi spații de parcare. 


CITEȘTE ȘI: 
Noi drumuri modernizate, în Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Lucrările vor continua pentru a îmbunătăți întreaga infrastructură rutieră”

„S-au turnat deja pereții de susținere și avem pregătit traseul noului trotuar. Se va modifica sensul unic actual, iar traficul se va desfășura pe două sensuri. 

În zilele următoare, vom lărgi efectiv intersecția prin dărâmarea gardului din intersecție, fapt ce va permite autobuzelor să aibă acces pe strada Răzoare. 


Pe acest traseu vor fi amenajate două stații noi de autobuz, stații de încărcare pentru mașini electrice și zece parcări noi. 

Acest proiect reprezintă un nou pas spre fluidizarea traficului în Florești!”, a anunțat primarul Bogdan Pivariu prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook


Investiții pentru modernizarea infrastructurii rutiere

La finalul lunii trecute, două noi tronsoane de drumuri din comuna Florești au fost modernizate.

CITEȘTE ȘI: 
Lucrări pentru reînnoirea rețelei de gaze, în Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Urmează intervenții de extindere în intersecția străzii Sub Cetate și pe strada Tăuțiului”.

Este vorba de străzile Urușagului, nr. 112-115, și Sesul de Sus, nr. 13, care au fost transformate din drumuri de pământ în artere moderne, dotate cu canalizare, sistem de apă pluvială și iluminat public.


În ultimii ani, în urma investițiilor în infrastructura rutieră din Florești, strada Eroilor a fost reabilitată și modernizată integral, iar administrația locală a reușit să deschidă un nou drum (Dumitru Mocan 2). 

Potrivit asigurărilor oferite de reprezentanții administrației locale din Florești, lucrările de reabilitare și modernizare rutieră vor continua pentru reabilitarea întregii infrastructuri.  

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 12 km de spațiu pietonal din Florești, asfaltat în ultimii ani. Noi proiecte pentru înființarea trotuarelor. Bogdan Pivariu: „Scopul nostru este ca în următorii 4 ani fiecare drum să aibă trotuar”.

Campanie de ecologizare a Someșului, în Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Trebuie să păstrăm mediul curat pentru sănătatea întregii comunități”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter