FLOREȘTI

A fost inaugurat Parcul Sportiv din Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Sportul are capacitatea de a inspira și de a uni comunități”.

A fost inaugurat Parcul Sportiv din Florești, amenajat pe o suprafață de peste patru hectare de teren. „Prin acest parc sportiv, Floreștiul devine din ce în ce mai sănătos!”, spune primarul Bogdan Pivariu.

A fost inaugurat primul parc multifuncțional din Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Prin acest parc sportiv, Floreștiul devine din ce în ce mai sănătos!” |Foto; Bogdan Pivariu - Facebook A fost inaugurat primul parc multifuncțional din Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Prin acest parc sportiv, Floreștiul devine din ce în ce mai sănătos!” |Foto; Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Primul parc multifuncțional din Florești, amenajat pe modelul Bazei Sportive din cartierul Gheorgheni, a fost inaugurat, sâmbătă, de primarul Bogdan Pivariu. 

Parcul sportiv din Florești, amenajat pe o suprafață generoasă de teren de peste 4 hectare|Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

Noul parc oferă o gamă variată de activități sportive și dispune de terenuri și piste pentru tenis de câmp, fotbal, baschet, beach, volei, padel, atletism, ciclism, role, Dirt Bike și calisthenics.


Pivariu: „Sportul are puterea de a schimba lumea”

Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, a subliniat importanța unei asemenea investiții pentru comună și a apreciat că „sportul are capacitatea de a uni comunități”. 

CITEȘTE ȘI: 
O nouă grădiniţă, finalizată la Floreşti. Primarul Bogdan Pivariu: „Capacitatea grădinițelor a crescut, din 2020 până în prezent, cu peste 450 de locuri”.

„Prin acest parc sportiv, Floreștiul devine din ce în ce mai sănătos! 


A fost inaugurat parcul multifuncțional din Florești|Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

Parcul Sportiv din Florești este singurul parc din România care are integrat o pistă de Dirt Bike și una de pumptruck, ambele la standard competiționale. 

Sportul are puterea de a schimba lumea. Sportul inspiră și unește comunități”, a declarat primarul Bogdan Pivariu la inaugurarea parcului sportive, investiție de peste 20 de milioane de euro. 


Lucrările la parcul multifuncțional din Florești au început în septembrie 2023. 

Parcul funcțional din Florești, realizat în timp record|Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

Cu o suprafață de 4,2 hectare, Parcul Sportiv din Florești oferă o varietate impresionantă de facilități pentru sport și recreere. Prin intermediul proiectului realizat de administrația locală a comunei, noul parc multifuncțional oferă facilități integrate într-un mediu natural, cu multe spații verzi, alei de promenadă și locuri de relaxare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Au început lucrările la cel mai mare parc sportiv din Florești. Terenuri, piste de alergat și biciclete și parc de aventură!

Ultimele Stiri
abonare newsletter