Național

Incident bizar la vot. Tânără luată dintr-o secție de votare din Galați de un echipaj medical. Ținea în brațe o păpușă cu care vorbea.

O tânără în vârstă de 28 de ani din Galați a fost luată de un echipaj medical din secția de vot. Aceasta ținea în brațe o păpușă cu care vorbea.

O tânără în vârstă de 28 de ani din Galați a fost luată de un echipaj medical din secția de vot. Aceasta ținea în brațe o păpușă cu care vorbea| Foto: Depositphotos.com O tânără în vârstă de 28 de ani din Galați a fost luată de un echipaj medical din secția de vot. Aceasta ținea în brațe o păpușă cu care vorbea| Foto: Depositphotos.com

 

 


O tânără în vârstă de 28 de ani din Galați a fost luată de un echipaj medical din secția de vot. 

 


Aceasta ținea în brațe o păpușă cu care vorbea.

„În jurul orei 14:00, la Secţia de votare nr nr.148 din municipiul Galaţi s-a prezentat o femeie în vârstă de 28 ani, din Galaţi, care afişa un comportament neadecvat, în sensul că purta în urechi o pereche de căşti audio şi avea cu ea o păpuşă căreia îi vorbea. Persoana în cauză a solicitat să intre în secţia de votare moment în care poliţistul aflat în dispozitiv de ordine publică a încercat să comunice cu aceasta, solicitându-i cartea de identitate în vederea legitimării. Femeia a refuzat să comunice cu poliţistul şi a părăsit incinta secţiei de votare. În afara secţiei, aceasta a început să vorbească la telefon şi ulterior cu păpuşa, aspect observat de către poliţist, care a solicitat prezenţa unui echipaj medical de urgenţă”, informează IPJ Galaţi citat de Monitorul de Galați.


Tânăra era cunoscută cu afecţiuni psihice. Aceasta a fost preluată de către echipajul medical şi transportată la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Încurcătură la vot în Cluj! Un bărbat „s-a trezit” că altă persoană a votat în locul lui.

Trupul prezentatorului TV britanic Michael Mosley, căutat de miercuri, a fost găsit pe insula grecească Symi

Fraudă la vot, în județul Cluj! Câte incidente au fost semnalate în primele ore de alegeri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter