Național

O fetiță de doar 3 ani a ajuns la spital drogată cu marijuana. Mama ei a dat vina pe niște bomboane.

O fetiță de doar 3 ani a ajuns drogată la Spitalul Județean din Constanța. Minora a fost adusă la spital de mama ei.

Fetiță de 3 ani, ajunsă la spital intoxicată cu droguri| Foto: depositphotos.com Fetiță de 3 ani, ajunsă la spital intoxicată cu droguri| Foto: depositphotos.com

 

 


O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a prezentat simptome specifice unei supradoze cu stupefiante. 

 


Analizele de sânge au arătat că minora era pozitivă la canabis.

„Este vorba despre un pacient minor de trei ani. A fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgență. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stări de somnolență, fiind internat pentru ingestie de substanță necunoscută. În urma testelor texocologice, minorul a ieșit pozitiv la substanțe interzise și a primit tratament de specialitate. După mai bine de 24 de ore se spitalizare, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit și a fost externat în condiții de siguranță”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța, cita de ZIUA de Constanța.


Mama minorei le-a declarat anchetatorilor că fetița ar fi mâncat niște bomboane. Ofițerii antidrog cred că fetița de 3 ani a fost ținută într-un mediu în care s-a consumat canabis și copilul ar fi fumat pasiv.

„Echipa mobilă s-a deplasat la sesizarea SCJU și a secției de poliție, iar aceasta a constatat internarea fetiței. Dacă este cazul, în funcție de ce relevă anchetele organelor de specialtiate, DGASPC va derula o eventuală anchetă”, au declarat reprezentanții DGASPC Constanța pentru sursa citată anterior.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Tânărul sibian care și-a ucis iubita era drogat. A recunoscut ca era „drogat și gelos”.

Șoferul care a omorât doi oameni în accidentul de la ieșire din Gherla, condamnat la închisoare. Era băut și posibil drogat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter