Național

Acuzat de agresiune sexuală, Alfred Bulai a scăpat de arestarea preventivă

Tribunalul Bucureşti a decis joi ca sociologul Alfred Bulai să fie plasat în arest la domiciliu pentru următoarele 23 de zile.

| Foto: Alfred Bulai - Facebook | Foto: Alfred Bulai - Facebook

 

 


Tribunalul Bucureşti a decis joi ca sociologul Alfred Bulai să fie plasat în arest la domiciliu pentru următoarele 23 de zile, în dosarul în care este inculpat pentru că ar fi agresat sexual studente de la SNSPA.

 


Alfred Bulai a fost arestat preventiv pe 5 septembrie, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1, însă el a contestat hotărârea magistraţilor.

Tribunalul i-a admis joi contestaţia şi a decis eliberarea lui din arest preventiv, urmând să stea în arest la domiciliu.


Decizia este definitivă.

Alfred Bulai este internat la Spitalul Militar „Carol Davila”, după ce a făcut infarct în Arestul Poliţiei Capitalei.


Alfred Bulai, acuzat de agresiune sexuală

Fostul profesor de la SNSPA este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

Alfred Bulai ar fi hărţuit sexual mai multe studente, iar o parte dintre agresiuni ar fi avut loc în timpul unor cursuri de practică, organizate în zone rurale.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sociologul Alfred Bulai, acuzat că a manipulat și abuzat sexual mai multe studente de la SNSPA! A fost suspendat din funcție.

Procurorii cer arestarea preventivă a fostului profesor de la SNSPA, Alfred Bulai!

Ultimele Stiri
abonare newsletter