Politică

Daniel Buda susține decizia privind lista comună PSD-PNL, dar apreciază că este un compromis

Europarlamentarul clujean Daniel Buda susține decizia partidului său privind lista comună de candidați PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Daniel Buda este de acord cu decizia listelor comune PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare. Sursă foto: Facebook/ Daniel Buda Daniel Buda este de acord cu decizia listelor comune PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare. Sursă foto: Facebook/ Daniel Buda

 

 


Europarlamentarul clujean Daniel Buda a declarat că este de acord cu lista comună de candidați PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. 

„În viaţă eşti nevoit să faci compromisuri, ideea este să nu fie compromisuri compromiţătoare. A fost compromisul la care s-a ajuns”, a spus marţi Daniel Buda (PNL), răspunzând unei întrebări referitoare la lista comună PSD-PNL în perspectiva alegerilor europarlamentare, într-o întâlnire cu un grup de jurnalişti români, scrie Agerpres.ro


În opinia sa, decizia de comasare a alegerilor europarlamentare şi locale din România ''nu este o greşeală'', ci a fost ''cel mai bun lucru pentru România''.

Pe de altă parte, Manfred Weber, liderul grupului europarlamentar al Partidului Popular European (PPE, din care face parte şi PNL), nu a dorit să facă vreun comentariu despre acest subiect.


„Nu comentez cu privire la decizii naţionale”,  a spus Weber, într-o conferinţă de presă la Strasbourg.

Grupul PPE, ce are 177 de membri, este cel mai numeros din Parlamentul European, iar grupul S&D, din care face parte şi PSD, are 139 de membri şi este al doilea ca mărime din legislativul european.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Europarlamentarul clujean Daniel Buda (PNL), despre discuțiile din coaliție pe tema comasării alegerilor: „Actul de guvernare nu este afectat sub nicio formă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter