Politică

Adriana Cristian, candidată USR la Parlamentul European: „Am votat cu speranța că România poate să fie țara în care se vine, nu din care se pleacă”

Adriana Cristian, candidată USR la Parlamentul European a transmis că a votat cu speranța că România poate să fie țara în care se vine și nu cea din care se pleacă.

Adriana Cristian, candidată USR la Parlamentul European| Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro Adriana Cristian, candidată USR la Parlamentul European| Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro

 

 


Adriana Cristian, candidata USR la Parlamentul European, a votat pentru o țară în care se vine, nu din care se pleacă.

 


Aceasta a fost însoțită la secția de votare de familie.

„Am votat de fiecare dată cu speranță, cu speranța că România poate să fie țara în care se vine nu din care se pleacă și că orașul nostru minunat Cluj-Napoca poate să țină pasul cu oamenii lui dacă alegem pe cei pricepuți. Este important să trăim bine, indiferent de cartierul în care locuim. 
Am venit la vot, ca de fiecare dată, împreună cu familia mea pentru că ne dorim ca fetele să învețe că este o obligație votul și este important”, a declarat Adriana Cristian.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adriana Cristian: „Școală fără profesori nu se poate face” (P)

Învățământul românesc nu te învață să devii antreprenor. Adriana Cristian (USR): „Studenții de astăzi nu își doresc să fie angajații de mâine”

Ultimele Stiri
abonare newsletter