Politică

Daniel Buda, candidat la europarlamentare: „Am votat pentru ceea ce înseamnă continuitate la Cluj-Napoca şi în judeţul Cluj”

Daniel Buda, candidat la europarlamentare, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a „votat pentru ceea ce înseamnă continuitate la Cluj-Napoca şi în judeţul Cluj”.

Daniel Buda, candidat la europarlamentare | Foto: Oleg Ghilas – monitorulcj.ro Daniel Buda, candidat la europarlamentare | Foto: Oleg Ghilas – monitorulcj.ro

 

 


Daniel Buda, candidat la europarlamentare, a declarat duminică, la ieşirea de la urne că a „votat pentru ceea ce înseamnă continuitate la Cluj-Napoca şi în judeţul Cluj”. 

„Am votat pentru ceea ce înseamnă o listă de europarlamentare care să garanteze în primul rând unitatea în UE, într-o perioadă extrem de complexă. Vedem că lumea este măcinată de războaie. Această listă de europarlamentari va garanta unitatea în Uniunea Europeană, dar în acelaşi timp este o listă de europarlamentari care va garanta reprezentarea corectă a României în Parlamentul European, o listă de europarlamentari care va asigura mai departe finanţarea adecvată a tuturor politicilor europene care au implicaţii majore în România, plecând de la ceea ce înseamnă în primul rând politica agricolă comună. Discutăm aici de ceea ce înseamnă siguranţa şi securitatea alimentară, evident continuând cu ceea ce înseamnă politica de coeziune, deoarece administraţiile publice locale au nevoie de ceea ce înseamnă fonduri europene pentru a se putea dezvolta şi moderniza. În acelaşi timp am votat pentru ceea ce înseamnă continuitate în judeţul Cluj, pentru că avem echipe de oameni care au demonstrat şi au ştiut să facă performanţă. Aceşti oameni au reuşit să transforme municipiul Cluj-Napoca într-un loc care astăzi nu pierde oameni, ci dimpotrivă atrage resursă umană. Este important acest lucru în contextul în care vedem că există depopulare a României destul de mare. Aceşti oameni ştiu să facă ceea ce este necesar pentru bunăstarea cetăţenilor din Cluj. Sunt absolut convins că mai departe vor continua aceste proiecte”, a declarat Daniel Buda la ieşirea din secţia de vot.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Europarlamentarul clujean Daniel Buda: „Cluj-Napoca, exemplu pentru absorbția fondurilor europene. Se vede de la Bruxelles!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter