Politică

Emil Boc acuză un atac pe rețelele de social media din partea unor contracandidați, în această campanie electorală: „Păi bă fraierilor (...) Nu plec la Bruxelles!”

Reales primar al Clujului pentru al șaselea mandat, Emil Boc s-a declarat deranjat de informațiile apărute în campania electorală potrivit cărora urma să plece din funcție imediat după victorie.

Reales primar al Clujului pentru al șaselea mandat, Emil Boc s-a declarat deranjat de informațiile apărute în campania electorală potrivit cărora urma să plece din funcție imediat după victorie| Foto: Oana Doroșenco - monitorulcj.ro Reales primar al Clujului pentru al șaselea mandat, Emil Boc s-a declarat deranjat de informațiile apărute în campania electorală potrivit cărora urma să plece din funcție imediat după victorie| Foto: Oana Doroșenco - monitorulcj.ro

 

 


În timpul campaniei electorale, în spațiul public au apărut mai multe informații că primarul Emil Boc nu ar mai dori să se ocupe de administrația orașului, ci ar prefera o funcție europeană.

 


Primarul reales pentru al șaselea mandat, Emil Boc, a răbufnit la un post de radio local.

„Ce pot să spun? Toată dezinformarea spusă de unii «Domnule, e ales primar, iar în ziua următoare pleacă la Comitetul European al Regiunilor, pleacă la Bruxelles» păi, bă fraierilor... Vă rog să mă scuzați, Doamne, iartă-mă, nu vorbesc așa urât!
Păi dacă n-am plecat europarlamentar, care e o funcție extrem de bine plătită, am să plec pe altceva ca funcționar?!
La Comitetul European al regiunilor, ca să reprezinți, trebuie să ai funcția de primar, în primul rând. Nu poți să mergi dacă nu ești primar. Dacă nu ești primar, nu exiști. Asta nu înțeleg unii. Ca să poți în continuare să conduci comisia COTER, a doua zi, trebuie să ai funcția de primar. Am spus asta de sute de  mii de ori, nu plec!”, a declarat Boc.


Edilul a precizat că nu are de gând să candideze la alegerile prezidențiale din septembrie și a atras atenția asupra unui atac pe rețelele de social media din partea unor contracandidați, în campania electorală.

„Am spus de multe ori și răspicat, nu mă interesează decât funcția de primar al Clujului, motiv pentru care nu am plecat nici la Bruxelles, nici la Curtea Constituțională. Dar dacă vă uitați acum retrospectiv, puteți să vă faceți o imagine asupra a cât de mult s-a îmbinat agresivitatea cu dezinformarea și cu promovarea în social media (în campania electoral – n.red). Niciodată social media nu a fost la nivelul la care este astăzi, asistăm la momente istorice în ce privește impactul social media. Din nefericire, o social media infectată cu dezinformare și cu bani mulți poate să distorsioneze foarte mult realitatea din teren. Nu sunt nerealist, știu că la al șaselea mandat nu poți fi ca la primul sau al doilea, sunt conștient de asta, intervine o uzură. Le mulțumesc din suflet clujenilor, că nu știu dacă mai e cineva în România, la nivel de municipiu, să aibă șase mandate. Este o onoare extraordinară pe care mi-au oferti-o clujenii”, a adăugat edilul.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc după ce a câștigat al 6-lea mandat de primar al Clujului: „Vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată și auzită”

Emil Boc, candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca: „O zi importantă pentru Cluj, România şi Europa. Am votat pentru un oraş ca afară.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter