Politică

Varujan Vosganian critică „transferurile“ de la PDL la PNL

<p />Senatorul liberal Varujan Vosganian a declarat miercuri, la Cluj-Napoca, că rolul „transferurilor“ din PDL în PNL este acela de a acoperi „găurile din şvaiţer”, pentru că au loc acolo unde USL nu are candidaţi.

„După părerea mea, toate aceste transferuri se fac pentru a acoperi găurile din şvaiţer, fiind în locurile în care USL nu are candidaţi credibili. Toate aceste transferuri ridică moralul trupelor noastre şi scad moralul trupelor lor. Din păcate, nu am ajuns la nivelul în care moralul şi morala să se adape din acelaşi izvor. Dar, probabil, toate acestea sunt şanse ca într-o bună zi acest lucru să se întâmple”, a spus Vosganian.

Senatorul liberal a adăugat însă că aceste transferuri se fac în special din cauza obișnuinței „trădării” pe care a cultivat-o PDL. Varujan Vosganian a mai opinat că aceste lucruri nu pot fi îndreptate decât în timp.

Vă reamintim că în ultimele săptămâni mai mulţi democrat liberali au plecat din partid şi s-au înscris în Opoziţie. Sorin Frunzăverde, preşedintele al Consiliului Județean Caraş-Severin și unul dintre fondatorii Partidului Democrat, a precizat, la plecarea din PDL, că 38 dintre cei 42 de primari ai PDL din judeţ îl vor urma în PNL. Totodată, senatorul democrat-liberal Iosif Secăşan a declarat că se înscrie şi el în formaţiunea condusă de Crin Antonescu. Ulterior, Darius Vâlcov, liderul PDL Olt, s-a înscris în PSD, iar preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, a anunţat că se va înscrie și el în PNL.



Ultimele Stiri
abonare newsletter