Politică

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, îşi ascunde ceasul scump înainte de interviu. Ceasul, un Audemars Piguet Royal Oak Offshore de zeci de mii de euro.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, îşi ascunde ceasul scump înainte de declaraţiile televizate, arată o filmare de pe reţelele sociale.

Sorin Grindeanu | Foto: Sorin Grindeanu - Facebook Sorin Grindeanu | Foto: Sorin Grindeanu - Facebook

 

 


Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, îşi ascunde ceasul scump înainte de declaraţiile televizate, arată o filmare de pe reţelele sociale.

 


Ceasul ar putea fi un Audemars Piguet Royal Oak Offshore, care costă zeci de mii de euro, scrie defapt.ro.

Grindeanu își ascunde în buzunar ceasul scump 

Filmarea arată cum Sorin Grindeanu ascunde în buzunar ceasul scump. El s-a uitat dacă presa îi surprinde gestul, după care a verificat dacă ceasul este bine pus în buzunar. 


Ministrul Transporturilor nu menţionează în declaraţia de avere deţinerea unor ceasuri sau bijuterii a căror valoare însumată să depășească 5.000 de euro. Potrivit declaraţiei de avere, el şi soţia câștigă împreună 16.000 lei pe lună.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, îşi ascunde ceasul scump înainte de interviu | Foto: captură video – reddit.com 

„Nu se vede foarte clar din materialul postat, dar având în vedere forma cadranului și cureaua este un Audemars Piguet Royal Oak Offshore (nu identific exact modelul). Prețul variază de la 20k până la 200k in funcție de model“, scrie un comentator de pe Reddit.


Politicienii, ironizaţi pentru ceasurile scumpe

În ultimii ani, mai mulţi politicieni au fost ironizaţi pentru ceasurile lor scumpe. 

Europarlamentarul Rareș Bogdan a purtat un ceas Rolex de 30.000 de euro în baia de mulțime pe care a făcut-o în piața din Șimleu Silvaniei, unde a mers, la 13 noiembrie, împreună cu liderii PNL.


Liderul PSD Giurgiu, bugetarul Marian Mina | Foto: defapt.ro

Liderul PSD Giurgiu, bugetarul Marian Mina, s-a afișat în campanie electorală cu un ceas de aur, cel mai probabil un Rolex Oyster. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Grindeanu vrea autostrăzi cu orice preț! Ce spune ministrul Transporturilor despre închiderea Văii Oltului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter