Politică

Cartea lui Ciucă, anunțată de un clip cu scene de pe front

A fost lansat un videoclip de promovare a cărţii lui Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, intitulată „În slujba ţării”.

Cartea lui Ciucă, anunțată de un clip cu scene de pe front | Foto: Partidul National Liberal – captură video Youtube Cartea lui Ciucă, anunțată de un clip cu scene de pe front | Foto: Partidul National Liberal – captură video Youtube

 

 


A fost lansat un videoclip de promovare a cărţii lui Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, intitulată „În slujba ţării”.

Videoclipul prezintă cele mai importante momente din cariera sa, dar şi imagini de pe frontul din Afganistan. 


„Îmi iubesc țara și nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaș în slujba României, e să îmi apăr patria. Și asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată și cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla și oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim”, a precizat Nicolae Ciucă. 

„Tranziția de la om de armată la om politic”

Nicolae Ciucă a explicat că în paginile cărţii „În slujba ţării” se regăsesc gândurile sale despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. 


„Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic. Sunt despre viața mea, cea din spatele pupitrului, microfonului sau televizorului, despre experiențele mele personale și profesionale, dar și despre viziunea mea pentru România viitorilor ani”, a explicat Nicolae Ciucă. 

De ce o carte despre Nicolae Ciucă?

De asemenea, preşedintele PNL a explicat şi de ce a fost nevoie de o astfel de carte. 


„Pentru că s-a vorbit mult despre faptul că «nu sunt din filmul acesta», al politicii românești. Și e adevărat. Nu sunt un om politic tipic. Și veți vedea în această colecție de gânduri și povești de viață care e crezul meu. Sunt un om muncitor, cu credință și frică de Dumnezeu”, a mai precizat Nicolae Ciucă. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Liberalii clujeni, susținere totală pentru Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale. „Este liderul de care are nevoie România în acest moment”.

PNL Cluj și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Daniel Buda: „Această echipă de parlamentari va şti să facă ceea ce trebuie pentru Cluj şi pentru ţară”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter