Politică

Ovidiu Cîmpean, despre Sabin Sărmaș: „Mai nou, la Cluj, toată lumea se pricepe la fotbal și la metrou.”

Ovidiu Cîmpean critică atitudinea fostului său coleg de partid, Sabin Sărmaș, spunând că din dorința unui nou mandat în Parlamentul României, Sărmaș a început să vorbească despre metroul din Cluj-Napoca, fiind un semn că și-a început campania electorală.

Ovidiu Cîmpean, despre Sabin Sărmaș: „Mai nou, la Cluj, toată lumea se pricepe la fotbal și la metrou.” | Foto: Ovidiu Cimpean - Facebook Ovidiu Cîmpean, despre Sabin Sărmaș: „Mai nou, la Cluj, toată lumea se pricepe la fotbal și la metrou.” | Foto: Ovidiu Cimpean - Facebook

 

 


 

 


Ovidiu Cîmpean, vicepreședinte al PNL Cluj, a criticat atitudinea fostului său coleg de partid, Sabin Sărmaș, spunând că din dorința unui nou mandat în Parlamentul României, Sărmaș a început să vorbească despre metroul din Cluj-Napoca, acesta fiind un semn că și-a început campania electorală, deși „s-a dovedit a fi deputatul invizibil”. 

 


Mai exact, vicepreședintele PNL Cluj a postat un video  pe pagina sa de Facebook în care îl critică pe Sabin Sărmaș pentru modul în care a ales să vorbească despre metroul din Cluj-Napoca. Ba chiar mai mult, Cîmpean spune că deși Sărmaș este deputat în Parlamentul României din partea PNL, nu a făcut nimic vizibil.

„Toată lumea se pricepe în România la fotbal și la politica. Mai nou, la Cluj, toată lumea se pricepe la fotbal și la metrou. De exemplu: Sabin Sărmaș. A fost ales consilier local (vă amintiți vreun proiect de-al lui?) și apoi deputat pe listele PNL. Din păcate, s-a dovedit a fi deputatul invizibil: n-a facut nimic. S-a îndepărtat de partidul care i-a acordat încredere și a candidat independent la Primăria Cluj- Napoca. Însă, ce sã vezi - surpriză! N-a demisionat din Parlament nici în ziua de azi - continuă să ia bani, va avea și pensie specială de parlamentar. Nu uitați, a fost ales deputat pe listele PINL.
De făcut, n-a făcut nimic în Parlament. Însă cred că i-a plăcut și poate vrea un nou mandat, așa că si-a început campania electorală. S-a trezit să vorbească despre metrou, findcă, nu-i așa? - toti suntem specialiști în metrou. Fără date, fără informații concrete, doar cu lozinci, crezând cã oamenii mai cred azi în lozinci.”, spune Ovidiu Cîmpean. 


De asemena, vicepreședintele PNL Cluj, a mai adăugat că în ceea ce privește metroul din Cluj-Napoca, administrația locală și-a făcut treaba, urmând ca Guvernul și Comisia Europeană să stabilească momentul când se va trece la următorul pas. 

„Realitatea despre metrou e simplă: administrația locală și-a făcut treaba, a făcut toți pașii prevăzuți conform legii, iar acum mingea e la Guvern și Comisia Europeanã. Poate nu v-a spus nimeni până acum, dar banii din PNRR nu erau bani gratis, erau un împrumut făcut de Guvern. lar Guvernul a stabilit că acest proiect se face. În rest, pot arunca cu noroi toți cei care se pricep la orice.


Suntem în campanie electorală.”, a mai adăugat Ovidiu Cîmpean, vicepreședinte PNL Cluj. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Deputatul Sabin Sărmaș, acuzat de PNL Cluj că joacă la două capete: și independent, și membru PNL

Sabin Sărmaș, primul mesaj după alegeri. „Prin acest rezultat am dat un semnal clar despre cum va arăta orașul nostru. Povestea merge mai departe”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter