Politică

Nicolae Ciucă și-a depus oficial candidatura la Președinția României: „Voi fi un președinte responsabil, implicat și echilibrat”. VIDEO.

Nicolae Ciucă și-a depus oficial candidatura la Președinția României, declarând că va fi un președinte „responsabil, implicat și echilibrat”.

Nicolae Ciucă și-a depus oficial candidatura la Președinția României | Foto: Nicolae Ionel Ciuca - Facebook Nicolae Ciucă și-a depus oficial candidatura la Președinția României | Foto: Nicolae Ionel Ciuca - Facebook

 

 


 

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a depus miercuri, 2 octombrie, oficial candidatura la Președinția României, declarând că țara noastră are nevoie de o viziune de dreapta. 


 

Miercuri, 2 octombrie, Nicolae Ciuca a depus la Biroul Electoral Central cele 1,5 milioane de semnături pentru candidatura la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie, respectiv 8 decembrie 2024. 


La ieșirea din instituție, Nicolae Ciucă a oferit câteva declarații, afirmând că România are nevoie de o viziune de dreapta și a promis că va fi un președinte „echilibrat, implicat și echilibrat”. 

„Ne aflăm într-o situație în care România s-a schimbat și se schimbă. Ca atare, avem nevoie de o viziune liberală în măsură să gestioneze toate aceste provocări de natură economică, socială și care ar putea afecta democrația. România are nevoie de o viziune de dreapta și o persoană în măsură să implementeze această viziune. 


Voi fi un președinte responsabil, implicat și echilibrat care, așa cum am făcut toată viața mea, voi munci alături de cetățenii României și alături de instituțiile statului.”, a declarat Nicolae Ciucă, președintele PNL. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Candidații la președinție, invitați la dezbatere în Aula Magna a UBB. Vor veni toți?

Ce politicieni va trimite PSD Cluj în Parlament. Candidații care deschid listele pentru Senat și Camera Deputaților.

Ultimele Stiri
abonare newsletter