Politică

Tişe, audienţe în Someşeni

<p>Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, reia seria întâlnirilor cu cetăţenii judeţului, într-o o nouă etapă a programului „Audienţe în teritoriu”-</p> <p>Astfel, în cursul zilei de astăzi, Tişe va susţine prima întâlnire de acest fel cu cetăţenii din Cluj-Napoca. Întâlnirea va avea loc în cartierul Someşeni, la Căminul Cultural, cu începere de la ora 17.00. În zilele următoare vor avea loc audienţele în municipiile judeţului şi în oraşul Huedin.</p> <p>„Necesitatea organizării acestor întâlniri în localităţile urbane este determinată de faptul că avem o responsabilitate importantă – aceea de a prezenta şi clujenilor din mediul urban cele mai importante proiecte aflate în derulare. În acest fel ne asigurăm că iniţiativele şi proiectele noastre răspund unor nevoi reale şi concrete ale cetăţenilor şi le oferim clujenilor posibilitatea de a se implica în actul decizional local, formulând propuneri menite să contribuie la eficientizarea activităţii administraţiei publice”, a explicat Tişe.</p>

Alături de preşedintele Consiliului Judeţean, la aceste întâlniri vor participa reprezentanţi ai instituţiilor cu competenţe în gestionarea principalelor probleme cu care se confruntă cetăţenii: Compania de Apă „Someş”, Casa Judeţeană de Pensii, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Cluj, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, precum şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.

În paralel, Tişe anunţă că va continua şi programul „Audienţe on-line”, adresat tuturor utilizatorilor platformei de socializare Facebook. Audienţele au loc în fiecare zi de joi, de la ora 16.00, pe pagina personală de Facebook a lui Alin Tişe şi pe contul „Se întâmplă în Cluj”.

abonare newsletter