Sănătate

Brigitte Bardot, ca mamă: „Mai bine aveam un câine decât un copil”. Ce relație are cu fiul pe care l-a numit „tumoră canceroasă” când era însărcinată.

Pe cât de faimoasă, pe atât de scandaloasă și tumultoasă a fost viața lui Brigitte Bardot. Actrița de origine franceză are un fiu pe nume Nicolas-Jacques Charrier.

Brigitte Bardot, ca mamă: „Mai bine aveam un câine decât un copil”. Ce relație are cu fiul pe care l-a numit „tumoră canceroasă” când era însărcinată. Brigitte Bardot, ca mamă: „Mai bine aveam un câine decât un copil”. Ce relație are cu fiul pe care l-a numit „tumoră canceroasă” când era însărcinată.

 

 


Actrița era una dintre cele mai cunoscut sex simboluri în anii 50-60. Încă din copilărie și-a dorit să fie dansatoare, dar și-a început cariera de actriță în 1952. În 1957 s-a făcut remarcată după ce a jucat în pelicula And God Created Woman, iar mai apoi a devenit râvnită de bărbați și considerată „fructul interzis”.

 


Brigitte Bardot, fără urmă de instinct matern

La vârsta de 24 de ani, Bardot a aflat că este însărcinată, iar în acel moment, lumea i s-a întors cu susul în jos și nu într-un mod bun. La acea vreme, nu își dorea deloc să devină mamă, dar singurul motiv pentru care a păstrat copilul a fost la insistențele lui Charrier cu care căzuse de acord să se căsătorească. Din păcate, relația celor doi a devenit un dezastru, la fel și ziua nunții.

În timpul sarcinii a făcut numeroase drumuri la medici pentru a face avort, dar din moment ce această intervenție era ilegală în Franța la acea vreme, niciun medic nu a vrut să se implice. Ultimul trimestru de sarcină a fost „complet mizerabil” pentru Brigitte Bardot. Paparazzi se adunau în jurul casei ei sperând să o fotografieze în această ipostază.


Actrița s-a temut să meargă la spital, motiv pentru care a decis să nască acasă. În cartea ei, Bardot a descris sarcina ca fiind „o tumoră canceroasă”, menționând că a încercat în repetate rânduri să se lovească în burtă pentru a pierde sarcina.

„M-am uitat în oglindă la burta mea plată ca și cum m-aș fi uitat la un prieten peste care urma să închid capacul de la sicriu”.


Vezi AICI de ce și-a părăsit fiul și ce a făcut-o să spună că mai bine ar crește un câine, nu un copil.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alimente care „luptă” cu căldura și cu oboseala cronică de vară

Miracolul bicarbonatului de sodiu. Femeie în pragul morții după un atac al „bacteriei carnivore"

abonare newsletter