Sport

CFR Cluj confirmă oficial plecarea „Briliantului”: „Mulțumim, Adrian Mutu”

Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj, după înfrângerea zdrobitoare în fața echipei din Liga a II-a, Corvinul Hunedoara, în sferturile de finală ale Cupei României.

CFR Cluj confirmă oficial plecarea „Briliantului”. Sursă foto: Facebook/ CFR 1907 Cluj CFR Cluj confirmă oficial plecarea „Briliantului”. Sursă foto: Facebook/ CFR 1907 Cluj

 

 


Conducerea clubului CFR Cluj a acceptat  demisia înaintată de către Adrian Mutu, care nu a putut trece peste umilința din sferturile de finală ale Cupei României, unde echipa din Gruia a fost învinsă cu scorul de 4-0 de către Corvinul Hunedoara. 

„Mulțumim, Adrian Mutu! În urma eliminării din Cupa României, conducerea clubului CFR 1907 Cluj a acceptat astăzi demisia înaintată de către antrenorul Adrian Mutu. Îți mulțumim, Adi, pentru munca depusă la CFR Cluj și îți dorim multă baftă!”, au anunțat reprezentanții clubului.


Adrian Mutu a venit la CFR Cluj la începutul anului, „Briliantul” reușind să-și treacă în palmares 11 meciuri, perioadă în care a obținut 5 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri. 

CITEȘTE ȘI: 


BREAKING NEWS. Adrian Mutu nu a putut trece peste dezamăgirea din Cupa României. „Briliantul” și-a dat demisia de la CFR Cluj.

În locul lui Adrian Mutu, pe banca tehnică revine, pentru a treia oară, Andrea Mandorlini. Andrea Mandorlini a antrenat CFR Cluj între 2009-2010 și 2023-2024. 

În al doilea mandat la CFR Cluj, Mandorlini a bifat 22 de meciuri în Superliga. A câștigat 10, a pierdut 6 și a remizat în alte 6 partide. Un procentaj de 45,45% victorii la ardeleni, în campionat. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

BREAKING NEWS. Adrian Mutu nu a putut trece peste dezamăgirea din Cupa României. „Briliantul” și-a dat demisia de la CFR Cluj.

abonare newsletter