Sport

Zi de meci. „U” Cluj întâlnește Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out.

Universitatea Cluj va juca, sâmbătă, 13 aprilie, contra echipei Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out-ul Superligii.

Zi de meci pentru „U” Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj-Facebook Zi de meci pentru „U” Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj-Facebook

 

 


Şase victorii, cinci remize şi şase înfrângeri este palmaresul înregistrat de clujeni în ediţia curentă pe teren propriu. De partea cealaltă, prahovenii sunt fără victorie pe prima scenă în deplasare din 22 octombrie 2023, când s-au impus cu 3-1 în faţa celor de la Universitatea Craiova. Au urmat şase rezultate de egalitate şi patru partide pierdute.

 


Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 77 de ori, de 22 de ori s-au impus ardelenii, de 40 de ori au câştigat ploieştenii, iar alte 15 partide s-au terminat la egalitate.

Meciul de sâmbătă seara va începe de la ora 21:30.


Probleme de lot pentru „U” Cluj

Ovidiu Sabău nu se va putea baza pe Chipciu în meciul de sâmbătă cu Petrolul Ploiești, jucătorul accidentându-se la Sibiu, în etapa a 3-a din play-out. 

Antrenorul „studenților” a declarat, într-o conferință de presă, că pe lângă Alex Chipciu, care este accidentat, doi fundași centrali sunt suspendanți. 
 


Alex Chipciu nu este recuperat, dar sunt vești bune. Sper ca pentru meciul din Cupa României, cu Oțelul Galați, să-l avem 100%. Sper să nu avem probleme, pentru că ați văzut ce s-a întâmplat la Sibiu. Am fost singurii penalizați, chiar dacă au fost implicați și cei de la echipa adversă. 

Asta este situația și trebuie să ne descurcăm. Îmi pare rău că nu-l avem pe Chipciu la jocul de mâine. Bogdan Mitrea este suspendat o lună, iar Andrei Pitean, două etape. Sper să nu se accidenteze alți jucători. Nu am variante, nu am niciun fundaș central”, a declarat Ovidiu Sabău. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Probleme în lot pentru „U” Cluj, înaintea meciului cu Petrolul Ploiești. Ovidiu Sabău: „Îmi pare rău că nu-l avem pe Chipciu”.

Universitatea Cluj, remiză cu FC Hermannstadt. Clujenii au marcat în ultimele minute de joc.

abonare newsletter