Sport

Revenire de senzație în Gruia! Mijlocașul Adrian Păun a bătut palma cu CFR Cluj.

Fostul mijlocaș al CFR Cluj, Adrian Păun, revine în Gruia. „Bine ai revenit acasă!”, au notat cei de la CFR Cluj.

Adrian Păun a bătut palma cu CFR Cluj. „Bine ai revenit acasă!”|Foto: Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Adrian Păun a bătut palma cu CFR Cluj. „Bine ai revenit acasă!”|Foto: Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj mai face un transfer și îl repatriază pe Adrian Păun, jucătorul de care s-a despărțit în toamna lui 2022. 

Revenire spectaculoasă în Gruia

Fostul campion al României revine în echipa lui Dan Petrescu, potrivit anunțului făcut vineri de CFR Cluj. 


În decurs de 14 ani, Păun a bifat 309 meciuri, 29 de goluri și 31 de pase decisive. „Când vine vorba despre momentele frumoase trăite alături de familia CFRistă, acestea nu vor putea fi numărate vreodată!

Bine ai revenit, Adiță! Îți urăm cât mai multe reușite alături de noi!”, potrivit anunțului făcut de CFR Cluj.


După aproape două sezoane petrecute în prima ligă din Israel, perioadă în care a evoluat pentru Hapoel Beer Sheva și Bnei Sakhnin, Adrian Păun se întoarce acasă, în Gruia, la echipa alături de care a obținut nu mai puțin de 8 trofee. 

Dan Petrescu anunța recent că CFR Cluj trebuie să-și întregească echipa înainte de plecarea în cantonament. 


CITEȘTE ȘI: 
Dan Petrescu își întregește echipa înainte de plecarea în cantonament. „Îmi doresc cel puțin încă patru sau cinci jucători”.

Tehnicianul CFR Cluj a recunoscut că este departe de a avea echipa „ideală” și a susținut că mai vrea în Gruia patru-cinci jucători valoroși.

CFR Cluj a renunțat în ultima perioadă la câțiva jucători, însă transferurile au continuat. Astfel, echipa din Gruia a anunțat transferul lui Andrei Artean, fostul campion cu Farul Constanța. De asemenea, CFR Cluj a semnat cu Armend Thaqi, care este noul fundaș dreapta al echipei din Gruia. Un alt anunț al echipei îl vizează pe atacantul liberian Mohammed Kamara, care va îmbrăca tricoul cu numărul 7.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adrian Păun s-a despărțit astăzi de CFR Cluj

Dan Petrescu își întregește echipa înainte de plecarea în cantonament. „Îmi doresc cel puțin încă patru sau cinci jucători”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter