Sport

România a pierdut meciul contra Belgia din EURO 2024 cu scorul de 2-0. Calificarea se decide în meciul cu Slovacia.

Naţionala României a fost învinsă de selecţionata Belgiei cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Cologne Stadium din Koln, în Grupa E a Campionatului European de fotbal - EURO 2024.

Naţionala României a fost învinsă de selecţionata Belgiei cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Cologne Stadium din Koln, în Grupa E a Campionatului European de fotbal - EURO 2024| Foto: Facebook - Facebook Naţionala României a fost învinsă de selecţionata Belgiei cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Cologne Stadium din Koln, în Grupa E a Campionatului European de fotbal - EURO 2024| Foto: Facebook - Facebook

 

 


Naţionala României a fost învinsă de selecţionata Belgiei cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Cologne Stadium din Koln, în Grupa E a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania. 

 


Diavolii roşii s-au impus cu 2-0, prin golurile lui Tielemans şi De Bruyne.

Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.


Soarta calificării României în optimi se decide în meciul cu Slovacia, care se va desfășura miercuri, de la ora 19:00.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Edi Iordănescu, înaintea meciului România-Belgia de la EURO 2024: „Un adversar colosal”

Proiecție specială la TIFF! Meciul România – Belgia, de la EURO 2024, se vede în Piața Unirii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter