Sport

Ovidiu Sabău, gânduri mari după remiza cu FCSB: „Suntem la 60-70% din potențial”

„U” Cluj a remizat, sâmbătă seară, primul meci din sezon contra echipei FCSB. Ovidiu Sabău, antrenorul clujenilor, are gânduri mari cu echipa.

Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj| Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj| Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro

 

 


„U” Cluj a terminat la egalitate cu FCSB, 1-1 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Steaua, într-un meci din prima etapă a sezonului 2024-2025 al Superligii de fotbal.
 

 


Ioan Ovidiu Sabău a spus, după FCSB – U Cluj 1-1, că așteaptă noi transferuri, deoarece echipa este la 60-70% din potențial.

„Mai avem mult de lucru, nu avem încă ritm. Când nu ai o pregătire bună și ai teamă de a te demarca, când suntem destul de lent și avem mingi ușor pierdute, sunt semne clare că mai avem de lucru și că avem probleme de ordin fizic.


Când ești obosit, nu ai echilibru. Dacă era alta pasa, sigur ajungeam în poziții de 1 la 1 cu portarul advers. Totuși, este un rezultat echitabil, a fost un adversar dificil FCSB. Suntem d-abia la 60-70% din potențial.

E un punct important, ne dă încredere. Sper ca și ceilalți jucători să se integreze rapid. Au și ei nevoie de jocuri. Mai trebuie să vină vreo trei jucători, căutăm”, a declarat Ovidiu Sabău, la finalul meciului.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Meciul FCSB - „U” Cluj, terminat 1-1. Repriză „nebună” în Ghencea.

„U” Cluj anunță o nouă mutare! Atacantul Vladislav Blănuță va evolua în echipa lui Neluțu Sabău.

abonare newsletter