Sport

Meciul FCSB - „U” Cluj, terminat 1-1. Repriză „nebună” în Ghencea.

„U” Cluj a jucat, sâmbătă, primul meci din noul sezon de fotbal. Meciul s-a terminat 1-1(0-0).

Dan Nistor de la „U” Cluj | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Dan Nistor de la „U” Cluj | Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


FCSB vrea să își apere titlul cucerit la finalul sezonului trecut, dar roș-albaștrii nu vor avea deloc un meci simplu în debutul noii stagiuni. Sezonul trecut, ambele partide disputate între cele două formații s-au încheiat la egalitate, scor 2-2 în tur (Dawa 8, Șut 39 / Nistor 26, Mitrea 88) și scor 0-0 în retur.

 


Totuși, ardelenii nu se pot mândri cu rezultate notabile în meciurile amicale din această vară. „U” Cluj a venit în noul sezon după două eșecuri la rând, cu Diosgyor VTK (scor 0-2) și cu Slovan Liberec (scor 0-2).

Pentru roș-albaștri este deja al treilea meci din această vară. După ce au cucerit Supercupa României la meciul contra celor de la Corvinul Hunedoara, scor 3-0, FCSB a început cu dreptul și campania europeană.


Ocazii pentru ambele echipe în prima repriză

„U” Cluj s-a bazat pe contraatacuri, însă au dus greu mingea spre careul advers, iar ultima pasă a fost de cele mai multe ori previzibilă. 

În ciuda ocaziilor, prima repriză s-a terminat 0-0.


După pauză, FCSB a deschis scorul prin golul lui Miculescu în minutul 47, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid. Bucureștenii nu s-au lăsat bătuți și au deschis scorul în minutul 50.

Bucuria lor nu a durat mult pentru că Dan Nistor a restabilit egalitatea. Bucureștenii aveau o șansă să mai marcheze un gol. David Miculescu a trimis cu capul, dar mingea a trecut pe lângă poartă. 


Partida s-a terminat 1-1.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zi de meci. „U” Cluj întâlnește FCSB în primul meci din sezon.

„U” Cluj anunță o nouă mutare! Atacantul Vladislav Blănuță va evolua în echipa lui Neluțu Sabău.

abonare newsletter