Sport

Ovidiu Sabău, antrenorul „U” Cluj, despre meciurile din etapa a doua a Superligii: „Am aşteptări mari de la jucători. Trebuie să fim echilibraţi.”

Weekendul acesta încep meciurile din cea de-a doua etapă a Campionatului Național SuperLiga României. Ovidiu Sabău, antrenorul „U” Cluj, a declarat că are aşteptări mari de la jucători.

Ovidiu Sabău, antrenorul „U” Cluj, despre meciurile din etapa a doua a Superligii | Foto: Paul Gheorgheci - monitorulcj.ro Ovidiu Sabău, antrenorul „U” Cluj, despre meciurile din etapa a doua a Superligii | Foto: Paul Gheorgheci - monitorulcj.ro

 

 


Weekendul acesta încep meciurile din cea de-a doua etapă a Campionatului Național SuperLiga României. 

 


Ovidiu Sabău, antrenorul „U” Cluj, a declarat, într-o conferinţă de presă, vineri, 19 iulie, că are aşteptări mari de la jucători.

„Am aşteptări mari de la jucători anul acesta. Eu mă aştept să nu mergem pe superstiţii, pentru că nu superstiţia aduce un rezultat bun, ci starea de spirit, concentrarea, atitudinea, să nu mai pierdem puncte importante cu echipele care nu sunt favorite la play-off. Anul trecut în echipele de play-off noi ne-am încurcat. Anul acesta, având jucători cu aşa experienţă, ar trebui să fim şi noi mult mai echilibraţi la astfel de jocuri, să nu ne avântăm, să nu considerăm că adversarul nu ne pune probleme. Trebuie să fim o echipă mult mai echilibrată anul acesta. Venim după un rezultat bun cu FCSB. Contează foarte mult cum am început. N-am arătat deloc rău cu FCSB. Ar trebui să avem un moral bun”, a declarat Ovidiu Sabău. 


Derby-ul Clujului s-ar putea juca în Gruia

Meciul dintre „U” și CFR a fost programat în etapa 4 a SuperLigii pe Cluj Arena, iar returul din toamnă pe stadionul din Gruia. Problema este că în weekendul 3-5 august, când ar trebui să se dispute derby-ul Clujului, are loc festivalul Untold.

Oficialii rivalelor clujene au ajuns la un acord să schimbe locul de disputarea al celor două meciuri programate în sezonul regular. Astfel, turul se va disputa pe terenul lui CFR Cluj, iar returul, din etapa 19, va avea loc pe Cluj Arena. 


CITEŞTE ŞI
Derby-ul Clujului s-ar putea juca în Gruia: „În mod normal trebuia să se dispute la Sibiu”

„Da. Cea mai bună variantă aşa este. Mi se pare normal la astfel de jocuri să joci pe un teren neutru. Când stadionul este plin noi jucăm pentru suporteri. Nu ştiu dacă aşa va fi. Nu ştiu dacă este posibil acest lucru, dar din câte ştiu ambele cluburi sunt de acord. Rămâne de văzut regulamentar dacă se poate sau ce se va face”, a mai declarat Ovidiu Sabău. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Modificări în programul etapei a doua a Superligii, din cauza caniculei. Când vor juca echipele clujene?

Meciul FCSB - „U” Cluj, terminat 1-1. Repriză „nebună” în Ghencea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter