Sport

David Popovici va lua o pauză de trei luni. „Medaliile, două bucăţi de metal. Muncim o viaţă întreagă pentru ele.”

David Popovici va lua o pauză de trei luni, după ce şi-a îndeplinit visul de a deveni campion olimpic.

David Popovici va lua o pauză de trei luni | Foto: FRNPM - Facebook David Popovici va lua o pauză de trei luni | Foto: FRNPM - Facebook

 

 


După ce și-a îndeplinit visul de a deveni campion olimpic, David Popovici își va lua o pauză mai lungă de la înot. Românul a revenit în ţară vineri, 2 august, la București. 

 


La sosirea în ţară, David Popovici le-a mulțumit tuturor românilor pentru susținerea și dragostea arătată. De asemenea, a declarat că românii sportivi trebuie susţinuţi în continuare la Jocurile Olimpice de la Paris. 

„Mulțumesc tuturor românilor care m-au urmărit, celor care au venit în tribună, celor care m-au susținut! Medaliile sunt două bucăți de metal foarte grele. Doar asta sunt, dar noi muncim o viață întreagă pentru ele și poate că unii nu le obțin niciodată. De aceea trebuie să îi susținem pe cei care încă ne reprezintă acolo și să îi felicităm pe cei care au concurat deja. Mulțumesc și hai România în continuare”, a declarat David Popovici, potrivit FRNPM


Pauză de trei luni

Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici, a recunoscut că nu vor relua pregătirea prea curând, deoarece, pentru reîncărcarea bateriilor, va urma o pauză de aproape trei luni.

„E o ușurare și e o bucurie că plecăm în vacanță. Eu sper ca trei luni de zile și cel puțin trei luni. Fără bazin, fără înot", a declarat Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici, citat de Sports Net.   


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bazinul Olimpic din Cluj va purta numele lui David Popovici. Emil Boc: „Dincolo de performanța extraordinară, David Popovici reușește să inspire tânăra generație!”

Victorie ULUITOARE a lui David Popovici! AUR în proba de 200 metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris

abonare newsletter