Sport

Emil Boc, mesaj pentru noul selecționer al naționalei. „Titanul Mircea Lucescu aduce «experiența profesională de aur» pentru a șlefui «generația de suflet»!”

Primarul Clujului, Emil Boc, l-a felicitat pe Mircea Lucescu, noul selecționer al echipei naționale de fotbal a României. „O lecție pentru toți cei care se întreabă ce poate face țara pentru tine. Uite ce poți face TU pentru țara ta!”, spune Emil Boc.

Primarul Clujului, Emil Boc: „Titanul Mircea Lucescu aduce «experiența profesională de aur» pentru a șlefui «generația de suflet» a fotbalului românesc!”|Foto: Emil Boc-Facebook Primarul Clujului, Emil Boc: „Titanul Mircea Lucescu aduce «experiența profesională de aur» pentru a șlefui «generația de suflet» a fotbalului românesc!”|Foto: Emil Boc-Facebook

 

 


Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor român din istoria fotbalului românesc, a fost instalat oficial, marţi, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, pe care a mai ocupat-o în urmă cu 38 de ani.

CITEȘTE ȘI: 
Mircea Lucescu, noul antrenor al naționalei. „Ştiu că mă angajez la un lucru extrem de dificil, dar am încredere în echipa națională de fotbal a României!”

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a transmis un mesaj de felicitare pentru Il Luce, noul selecționer al naționalei. 


„Dăruire față de România”

„Felicitări și succes, Mircea Lucescu!”, a notat, marți, primarul Clujului, Emil Boc, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook

Primarul Clujului, Emil Boc, și selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Mircea Lucescu, la EURO 2024|Foto: Emil Boc-Facebook

„Mircea Lucescu - noul antrenor al Echipei Naționale de Fotbal! 
 La 79 de ani, titanul Mircea Lucescu aduce «experiența profesională de aur» pentru a șlefui «generația de suflet» a fotbalului românesc! Respect și prețuire, Mircea Lucescu, pentru o asemenea dăruire față de România!
O lecție pentru toți cei care se întreabă ce poate face țara pentru tine… uite ce poți face TU pentru țara ta! 
Felicitări Federației Române de Fotbal pentru inițiativa și propunere!”, a notat edilul Clujului în mesajul de felicitare adresat selecționerului Mircea Lucescu. 


„Il Luce” revine la națională după 38 de ani

Lucescu, în vârstă de 79 de ani, liber de contract după despărţirea de Dinamo Kiev din 3 noiembrie 2023 revine pe banca echipei naționale după o pauză de 38 de ani. Mircea Lucescu a acceptat oferta Federației Române de Fotbal, după ce Edi Iordănescu nu dorit să continue contractul, în urma participării la EURO 2024. De asemenea, Gheorghe Hagi, prima variantă pe lista FRF, a refuzat oferta săptămâna trecută.

Noul selecţioner a semnat un contract valabil pe doi ani, iar obiectivul este calificarea la Cupa Mondială organizată în 2026 de Statele Unite ale Americii, Mexic şi Canada.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mircea Lucescu, noul selecționer al echipei naționale de fotbal a României

Ultimele Stiri
abonare newsletter