Sport

CFR Cluj-Unirea Slobozia, 3-0. Victorie în Gruia, în etapa a cincea a Superligii.

Victorie pentru CFR Cluj, care a înfruntat-o, duminică seara, pe Unirea Slobozia, în etapa a cincea din Superliga, meci încheiat 3-0 pentru clujeni.

Victorie pentru CFR Cluj în etapa a cincea a Superligii!|Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj-Facebook Victorie pentru CFR Cluj în etapa a cincea a Superligii!|Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj-Facebook

 

 


Victorie pentru CFR Cluj, în condițiile în care a jucat cu echipa a doua, cu 10 jucători noi. „Feroviarii” vin după două înfrângeri, ultima cu „U” Cluj, pe teren propriu, și se pregătesu pentru un meci dificil.

CITEȘTE ȘI: 
Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, înaintea meciului cu Unirea Slobozia: „Avem nevoie de trei puncte ca de aer!”

Louis Munteanu a înscris primul gol pentru CFR Cluj (min. 38). Unirea Slobozia a marcat un gol (min. 39), prin Florin Purece, cu un şut de la circa 30 de metri, în vinclu, anulat însă de VAR pentru o poziţie de ofsaid. Echipa lui Dan Petrescu închide prima repriză în avantaj. 


În repriza secundă, Adi Păun a dublat avantajul de pe tabelă, la scurt timp de la start (min. 52), În mai bine de zece minute (min. 64), Munteanu reușește dubla, în urma unei execuții spectaculoase de la 20 de metri, iar CFR Cluj obține un scor categoric în fața adversarei. 

Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, declara înaintea partidei că vrea toate cele trei puncte. În urma partidei de duminică, CFR Cluj își redresează poziția în clasament. 


CFR Cluj – Unirea Slobozia, echipe de start

CFR Cluj: Sava - Abeid, Graovac, Bolgado, Simao Rocha - Fică, K. Keita, Păun - Nkololo, L. Munteanu, Kamara
Rezerve: Hindrich, Camora, Mogoș, Kresic, Boben, R. Filip, Artean, Deac, Tachtsidis, Korenica, Bîrligea, P. Michael.
Antrenor: Dan Petrescu


Unirea Slobozia: D. Rusu - Medina, Antoche, Pospielov, Șerbănică - Ariel Lopez, Coadă - Dorobanțu, Purece, Aganovic - Nkama
Rezerve: Krell, I. Dinu, Lazar, Pacionel, Lemnaru, C. Toma, S. Camara, Bărbuț, Vlăsceanu, Gele, M. Ilie.
Antrenor: Adrian Mihalcea

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, înaintea meciului cu Unirea Slobozia: „Avem nevoie de trei puncte ca de aer!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter